Sony W808 - WiFi стандарт
Здравейте,
Търся информация за стандартта, по който работи WiFi на телевизор Sony W808C (Wireless Standards 802.11a, 802.11b/g/n, and 802.11ac ??). Някой има ли информация или може ли да ме упъти къде да я намеря?
Търсих във форумът и във външни източници, но нищо конкретно не намирам.
Благодаря предватително.
Отговор: Sony W808 - WiFi стандарт
Технически характеристики
На хардуерно ниво Wi-Fi Direct много малко се отличава от обикновени Wi-Fi модули. От това следва, че техническите характеристики на Wi-Fi Direct ще бъдат практически същите като при настоящите Wi-Fi адаптери. Новите устройства даже ще са обратно съвместими с болшинството от наличните Wi-Fi устройства (независимо от конкретната верския - 802,11 b/g/n).Повечето Wi-Fi Direct чипове ще работят на честота 2,4 GHz и следователно без проблем ще могат да си взаимодействат с ранните версии на стандарта 802,11 (до версия „n“, с изключение на „a“), а в някои случаи ще бъдат съвместими и с 802,11n.
Цитат:
Първоначално публикувано от
petrov.yordan
Здравейте,
Търся информация за стандартта, по който работи WiFi на телевизор Sony W808C (Wireless Standards 802.11a, 802.11b/g/n, and 802.11ac ??). Някой има ли информация или може ли да ме упъти къде да я намеря?
Търсих във форумът и във външни източници, но нищо конкретно не намирам.
Благодаря предватително.
54.6" Sony KDL-55W800C - Specifications
1 Прикачен файл(ове)
И за да сме отговорили пълноценно, извадено от линка на iveto , sony w80/85 серията поддържа следните стандарти >:-
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=22042&stc=1
Това може да бъде добавено и в първата страница на темата
И официалния отговор от Сони
Цитат:
Уважаеми г-н Попов,
Благодарим Ви, че се свързахте със Sony! Във връзка с Вашето запитване Ви уведомяваме, че посоченият от Вас модел телевизор Sony Bravia KDL-55W805C, поддържа Wi-Fi стандартите 802.11 a/b/g/n, като поддържаните честоти са 2.4 и 5 GHz. Моля, не се колебайте да се свържете с нас и при следващи въпроси, свързани с продуктите и услугите на Sony. Можете да отговорите на този имейл или да ни потърсите на тел. 0700 1 7669 (0700 1 SONY) всеки работен ден от 09:00 до 17:00 ч.
Здравейте, предстои ми закупуване на безжичен рутер и ме интересуват конкретните стандарти и скорости поддържани от wifi модула на телевизора. Пример: 802.11 a,b,g,draft n, n,ac . Никъде не намирам такава информация, а смятам, че е нужно да я имам. Лек ден