Отговор: Как да свържа 809 с със компютър?
Цитат:
Първоначално публикувано от
Slusatel
Не се засягай,
eleena , твоя линк не ми свърши работа , защото въпросните настройки за субс се оказаха в менюто на СА модула.
Субтитрите за Коди нямат нищо общо със субтитрите за СА модула
- - - - - - - - - -
Цитат:
Slusatel
Подкарах Кодито , но субс са ми на маймуница - някаква идея ?
Това ти е първоначалния въпрос...
И за какво благодариш на Frogst , който ти дава информация за настройката на Коди, след като не ти е помогнал с нищо, според твоето обяснение.
настройки>настройка на каналите>цифрова настройка>настройка на субтитрите>основни - така ако си избрал и български за език на тв при канали с DVB субтитри (сиреч дето не са вградени като на повечето бг канали, а са в отделен поток) ще ти се визуализират и няма да се налага да ги включваш "ръчно" - това ти решава "проблема" за каналите. За Коди са ти обяснили , а за външни източници (YouTube, USB плеъра макар, че там не работят настройките по някаква причина) са в настройки-достъпност-субтитри .
Цитат:
eleena
Субтитрите за Коди нямат нищо общо със субтитрите за СА модула
- - - - - - - - - -
Това ти е първоначалния въпрос...
И за какво благодариш на
Frogst , който ти дава информация за настройката на Коди, след като не ти е помогнал с нищо, според твоето обяснение.
Написах вече , че проблема е решен , сега да се обяснявам ли ? Frogs ми помогна за най-бързия път да си оправя маймуницата , а СА модула проблема беше със субтитрите на каналите. Това да не ти е форум БГ-МАМА, да си чешем езиците.