Мнения и съвет относно Sony KD-55XE9005
Здравейте, насочил съм се към този модел още спорим с жената 55 или 65инча. Моля за съвет дали си струват парите и ако има нещо по добро до около 5к съм отворен да чуя вашите мнения.
Ще се ползва основно на Близу (футболни мачове,спорт) , филми от торенти, PS4.
Предварително ви благодаря за отделеното време.
Отговор: Мнения и съвет относно Sony KD-55XE9005
Цитат:
Първоначално публикувано от
Гогата
Здравейте, насочил съм се към този модел още спорим с жената 55 или 65инча. Моля за съвет дали си струват парите и ако има нещо по добро до около 5к съм отворен да чуя вашите мнения.
И аз така спорих със жена ми преди време за размера на телевизора,и взех 55" за което адски съжалявам сега....
Взимай 65-цата и изобщо не се замисляй за по-малък размер...
Цитат:
Гогата
Насоил си се към високо качество на съдържанието, търси голям размер телевизор, няма да сгрешиш. Ако гледаш нова телевизия, булсат - да спестиш от размера, но твоето съдържание винаги ще е високо качество, така че няма какво да се притесняваш от големия размер :) И още нещо - На голям телевизор лесно се свиква, на малък - НЕ!!!
П.С Дъщеря ми е на 5 години и миналата седмица ме попита, дали нашия телевизор не се е смалил нещо?!? :)
Благодаря за отговорите. Изгледах и изчетох тестовете изпратени от hristoslav2, много съм благодарен за тях. Излизам със заключението че си струва моделчето. Относно предложените Panasonic i Samsung, бях пропуснал да спомена че искам да заложа на Android, всеки го хвали предполагам че има защо ,но просто досега не съм имал такъв телевизор. А относно размера, разбира се че искам да е 65, но е малко проблемно с мястото и жената затова пили, ама ще и мине :))
Хубав ден на всички.
p.s. Някой запознат ако му се занимава нека обясни дали има смисъл да се замислям за Dolby Vision или още е неоправдано скъпо като технология.
Dolby Vision на този етап само при Netflix, пакет Premium с UHD съдържание- 11,99 € на месец и без субтитри на български.
Цитат:
kaloman
Dolby Vision на този етап само при Netflix, пакет Premium с UHD съдържание- 11,99 € на месец и без субтитри на български.
Е точно това със субтитрите е проблема. Значи да не го мисля. Благодаря.
С риск да ме направите на маймуна, но вече няколко различни човека ме съветват да се насоча към LG 60 SJ850V,много ви моля за коментар защото вече ще се побъркам,чета,чета и все по-объркан ставам.
Цитат:
Гогата
С риск да ме направите на маймуна, но вече няколко различни човека ме съветват да се насоча към LG 60 SJ850V,много ви моля за коментар защото вече ще се побъркам,чета,чета и все по-объркан ставам.
Аз виждам повече недостатъци , отколкото предимства , но всеки сам си решава.:Drinks:
LG бих си купил само прахосмукачка, да ме извинят феновете на марката. Просто лично мнение.
Аз и четка за обувки не бих си купил....:)