Съвет за избор на телевизор 43 инча
Здравейте. В момента съм с едно старо LG , което ми върши работа , но искам вече нещо по-новичко и модерно.Спрял съм се на няколко Sony-та , но понеже съм малко бос в тия неща пиша тука, ако може някой да ми даде съвет, кое си заслужава повече и за дадените парички. Ще съм благодарен на всякакви съвети.Моделите , които съм избрал са ето тези :
https://www.emag.bg/televizor-smart-.../pd/D3LXZ7BBM/ ( Sony Bravia 43 , 43XE8077 , 4K ULTRA HD )
https://www.emag.bg/televizor-smart-.../pd/DQ8M4KBBM/ ( Sony Bravia 43 , 43XE7005 , 4K ULTRA HD + )
https://www.emag.bg/televizor-smart-.../pd/D66M4KBBM/ ( Sony Bravia 43 , 43XE 7077, 4K ULTRA HD + )
Това са телевизорите , които съм харесал. Също така искам да споделя,че не робувам на марки, и ако за тези пари мога да си взема по-добър телевизор от Sony-тата , ще се радвам да препроъчате ! Благодаря предварително :)
Отговор: Съвет за избор на телевизор 43 инча
Цитат:
Първоначално публикувано от
iveto
Първия от списъка....
На този етап, първият от списъка според тебе си заслужава най-много?
Цитат:
POPCORN
На този етап, първият от списъка според тебе си заслужава най-много?
Определено...изобщо не се замисляй,няма да сбъркаш с него.....
Няма никакъв смисъл да чакаш...на черния петък се разчистват стари модели и мостри най-вече...телевизора е среден клас,ако има някакво намаление на точно този модел,то ще е незначително и не си струва разправията да си губиш времето в лудницата и няколко часа чакане по опашките в магазините..казвам го от личен опит на първия черен петък в България преди години...повече тази грешка никога няма да направя...:)
Цитат:
iveto
Няма никакъв смисъл да чакаш...на черния петък се разчистват стари модели и мостри най-вече...телевизора е среден клас,ако има някакво намаление на точно този модел,то ще е незначително и не си струва разправията да си губиш времето в лудницата и няколко часа чакане по опашките в магазините..казвам го от личен опит на първия черен петък в България преди години...повече тази грешка никога няма да направя...:)
Ясно.Благодаря за съветите :)
Aз си го купих преди 20-тина дни Sony Bravia 43XE8077 и съм много доволен.
Купувай смело.:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
Как ни напълниха главите с туй 4к навсякъде , чудя се още що го няма вкарано и на 32" че да се кефи народа...Ма за кво му е той си знае.. Е може би всеки ден ще гледа 4к телевизия пък де да знам..От 230 канала цифрова кабелна 80% са SD/576i - тук там някой 1080i Ма кво ли разбирам аз..
43" телевизор клас 805C дето беше 1100-1150 лв за едното 4к вече 1550 лв!
То Нова тв. е в скайп резолюция и битрейт. Изумявам се кога ще открият прехвалените Нова тв. - Диема какво е ХД???
- - - - - - - - - -
На черния петък - който в България е черен уикенд Техномаркет - Полис и Зора намалят всички едри стоки над 1000 лв. с 10 % и тези под 500 лв. с 20%. Това е положението.
Взех го телевизора вече и засега всичко е наред, но както казваш ти нова телевизия няма такава резолюция.Дори канал 1 има bnt hd . Тези нова телевизия все едно имам видео вързка по скайп чрез телефона хаха
Интернет магазините ще имат ли намаления на черния петък???