Има ли начин да не инсталираш новият софтуер.При мен дойде но кликнах за инсталиране по нататък.Работата е там че то и сега забива и работи бавно ... имам и регистриран външен хард диск .Ако започне и моят хард диск да се включва и изключва ....
Преглед за печат
Има ли начин да не инсталираш новият софтуер.При мен дойде но кликнах за инсталиране по нататък.Работата е там че то и сега забива и работи бавно ... имам и регистриран външен хард диск .Ако започне и моят хард диск да се включва и изключва ....
Може да не се инсталира, отказваш и толкова. Обаче няма начин за връщане на стара версия, това е много кофти. Хем знам какви пръчки са ъпдейтите винаги ... трябваше и предния път да не ъпдейтвам.
От настройките му забраняваш актуализацията и си готов. Аз също не съм я сложил новата версия, ТВ си работи прекрасно в момента и не смятам да го разбазиквам. В края на годината когато излезе новата версия на андроид ще я мисля, ако си струва да иначе не.
Кое по-точно ти забива,и кое работи по-бавно?...от 2105г. откакто имам телевизора,имаше поне 10 ъпдейта,и този е най-добрия...телевизора ми направо лети:)
Хард диска,няма да ти се изключи,понеже системата генерира напрежение в USB-то,където си го включил,дори и при изключен телевизор.....аз в момента там съм включил външно SSD,и нямам такъв проблем,преди бях с нормален диск и си въртеше по цял ден.Диск със собствено захранване пак върши работа...ама нали гледате да минете по-тънко..после само се оплаквате:)
Ами като цяло проблема е следният.Почти винаги като натисна копчето за увеличаване или намаляване на звука ... цифрите се появяват с 4-5 секунди ... като звука си се намалява.Превключване от цифрова кабелна на булсатком също.Тук нета не влияе предполагам.
След като се включи телевизора,на системата и трябва известно време да влезе в час,някъде около 3-4мин. по мой наблюдения,през това време ако цъкате упорито с дистанционното,напълно възможно е да има някакво забавяне...За Булсаткома,нямам представа,понеже не ползвам техните услуги...
Много е вероятно някое от инсталираните приложения да затруднява работата на ТВ.
Това е много малко вероятно...имам точно 37 инсталирани приложения,повечето от които не са официални,и нямам никакъв проблем с работата на телевизора...проблема е че някой хора доста бавно и трудно свикват с андроида на телевизорите си,особено ако преди това са ползвали телевизори с други операционни системи или такива без никаква системи...все нещо не им харесва,все ги сравняват с античните си плазми и т.н.
Направих и аз ъпдейт на софтуера ... престраших се както се казва ... за сега няма никакъв проблем.Не съм забелязъл някакви разлики със старата версия.Важното е че за сега няма проблеми.
С ъпдейта дойде и Amazon Prime Video, а HBO GO явно не са си платили на Sony макар, че ако си в USA ще може да го имаш.
Тва си е някаква извратена дискриминация ми се струва, но на никой не му се занимава да оправи нещата в Европа.:angry:
To access HBO GO℠, you must reside within the fifty states of the United States of America.
If you reside in this area and are still experiencing difficulties, please contact your television provider.
Днес и аз инсталирах новия ъпдейт на Сонито и мога да кажа че всичко си работи нормално
като преди, без проблеми за сега.С гласовото търсене никакви проблеми или забавяне,
You tube изглежда малко по бързо, гледах и един трейлър с 4k Dolbivision, Kodi-то лети,
не съм пробвал само записи на външен диск, за последното използвам сат. приемник и
записи на флашка, които се стриймват през домашната мрежа с miniDLNA на приемника
до vlc-android player на тв-то.Това е от мен.
Хора за нищо на света не си ъпдейтвайте сонитата ,вече втори телелевизор ми омаза картината.Първия 755 успях да го върна ,че беше онлайн покупка, но KD-43X8307C след близо 10 месеца супер картина кой дявол ме накара да го ъпдейтна незнам мазало голямо.Много ме е яд иде ми да го метна през тересата.Иначе менютата по малки по-бърз стана ,но картината се развали.Какво ли не правих кабели ли не сменях от нета готови настройки сумати и смених нестава и нестава.Оригиналната версия беше 5.1 сега е е 7.
Просто явно си има фабрично калибриране на всеки модел и после всичко е оеднаквява с ъпдейта, аз така си го обяснявам.
Нещо си в грешка - ъпдейтите не променят настройки на картината и аз лично не съм усетил никаква промяна в картината от 2 год. насам.
Най-вероятно си омазал нещо в някоя настройка - върни заводски, изключи от захранване за 5-10мин. и виж как е.
Това беше първото което направих.Аз по принцип гледам на стандарт с 2-3 обикновенни донастройки на контарста и цвета без да пипам там RGB-та ли как се казват.И както вече казах на второ сони ми се случва това.Щом хора от семйството и те казват че картината се е развалила смятай за какво става въпрос.
Всички сме с последните ъпдейти и досега никой не се е оплакал освен теб.