Отговор: Sony 49XF80** или 49XF70** или Samsung..?
Цитат:
Първоначално публикувано от
sony 1
По добро от покупка на място няма.
Не съм съгласен. Нямаш право да го върнеш ако настъпи някой дефект примерно. Ако изгорят 2 дви пиксела няма да ти го върнат, ако има кофти подсветка също. Става филм голям ако решиш да го върнеш докато ако е онлайн поръчка нямаш грижи.
За жалост все още в България нямаме право на връщане ако го купиш на място.
Цитат:
ntool
Не съм съгласен. Нямаш право да го върнеш ако настъпи някой дефект примерно. Ако изгорят 2 дви пиксела няма да ти го върнат, ако има кофти подсветка също. Става филм голям ако решиш да го върнеш докато ако е онлайн поръчка нямаш грижи.
За жалост все още в България нямаме право на връщане ако го купиш на място.
А защо ти пращат отваряна ползвана и т.н. ?
Това е практика и по Европа в онлайн търговията.
Нали го отваряш преди да го вземеш. Не е гаранция че от магазина не могат да ти набутат добре забърсана мостра, с тая разлика че остава вечно твой.
За две минути ше видиш отварян ли е не е ли отварян....
Трябва да са еднакви условията и от магазин и онлайн.
3 телевизора върнах само след преглед, имаш достатъчно време. А и трябва да знаеш какво да гледаш, явно не за всеки...
Поне са те научили да си нащрек ;)
Отказах се от всички "промоции" на Техмарт, той като се оказа, че са мострени модели и най-вероятно са работили 2 години :D
Сега дилемата продължава, ще купувам тази седмица.
Sony 49XF8096 или Samsung 49NU8072, кое предлага повече за парите си?
Сонито. Във всяко едно отношение.
какво като са работили - нали си получаваш гаранция ?
Цитат:
apmil4ev
какво като са работили - нали си получаваш гаранция ?
Да, но така реших. В крайна сметка взех 49XF8096.
Дотук всичко е чудесно, само изникна следния въпрос.
Има нова версия на Андроида и той иска да го инстали, засега го спирам. Как ще ме посъветвате, при ъпдейт да го пускам ли?
Винаги си правя ъпдейтите и никакви проблеми нямам досега.
На мен по-скоро притеснението ми е свързано с опита ми със смартфони. Колкото повече ъпдейти - толкова става по-тромаво и бавно управлението.
За година и нещо не съм забелязал подобно нещо.
За 3 години, и поне 10 ъпдейта,съм повече от доволен...
Има съмнения за "планова амортизация" на по старите от 2 години тв-та чрез ъпдейт. Това го прочетох в чужд форум , където потребител пише , че служител на сервиз му е казал да не ъпдейтва до последната версия именно поради тази причина. И съм склонен да вярвам , защото последния ъпдейт на андроид 5 беше много стабилен и качеството на картината беше на ниво. Пуснаха андроид 6 и развалиха всичко , след това след няколко междинни ъпдейта , в края на годината пуснаха последния андроид6 който също беше много стабилен и качеството на картината беше супер добро. Дойде пролетта на тази година , този път с андроид7 и оср.ха качеството до такава степен , че още съм бесен , и търся начин да върна предишния ъпдейт , но засега безуспешно.Нов ъпдейт от тогава все още няма а и защо си мисля , че няма и да има.В този период на ъпдейти имаше постоянно прилагане на ограничения и деструктивни действия , като ограничение за запис на външен носител , ограничение за изтриване и редактиране на файлове на външен носител също така опит за ограничение на инсталиране на приложения от флашка(този път удариха на камък защото се намери начин за преодоляването му). Не знам това умишлено ли е или просро от некадърност и недоглеждане., но тези японици определено немога да им схвана логиката смахната.