Отговор: Коди, настройки и добавки
ако си инсталирате backup добавката , направите си архив на работещото Коди с всичко инсталирано по него и си запазите този архив на друг носител при следваща чиста инсталация е необходимо само да инсталирате backup добавката и да разархивирате този архив и всичко е инсталирано и настроено автоматично
аз така вече правя и много си улесних живота с настрйките и инсталациите за мен и приятели :punk:
това го практикувам основно по андроид боксчетата - отдавна не си тормозя андроида на телевизора
Здравейте, няой успял ли е да подкара Елементум на Коди 21 и андроид 12 ?
Там казват, че са подкарали Елементум на КОДИ 21, но на у-ва с андроид 11. За мойта комбинация не срещнах мнение. При мен на Андроид 12 (Google TV) и версия на Коди 21.1 (от Гугъл плей), не успявам за сега да подкарам която и да е версия на Елементум. Май ще мина на по-ниска версия на Коди.
Цитат:
Първоначално публикувано от
valio_
Там казват, че са подкарали Елементум на КОДИ 21, но на у-ва с андроид 11. За мойта комбинация не срещнах мнение. При мен на Андроид 12 (Google TV) и версия на Коди 21.1 (от Гугъл плей), не успявам за сега да подкарам която и да е версия на Елементум. Май ще мина на по-ниска версия на Коди.
Виж tinstaler там има коди.
Downloader ot playstora + code 494156
adres-http://topperbg.github.io/1.json
На коди 21 си работи елементум, и на андроид 12, на коди 22 не работи.
Питай Марто за версия за андроид 12. Ако има значи проблема е при теб. Може да иска разрешенив.
gogogogov, tolostoi Благодаря Ви за помощта!
За сега проблемът се разреши.
Ползвам Philips OLED819 Google TV, android 12. Проблемът се оказа в две системни приложения на андроида, UcService и SddpService. Братовчед ми разнищи случая (и той имаше същия проблем), тези две системни приложения ползвали някакъв порт, който явно и Елементум изполлзвал и възниквал конфликт. Като ги спрях и тръгна Елементум. Пробвах няколко версии на Елементум, работят.
Можеш да си смениш порта на елемнтум от настройките.