Свързване на PC с Windows7 x64 и KD-55XE9005
Колеги, може ли някой да ми помогне със съвет, как да свържа PC с Windows7 x64 и Sony KD-55XE9005?
И двата минават кабелно през рутер. Създадох Home network на PC-то, то вижда телевизора, VLC плеъра вижда споделената папка на PC-то, но като въвеждам генерираната от Уиндоус 7 парола, не иска да направи връзка. Не съм специалист, но на настоящият етап, според мен, ми остават 2 възможности:
1. Нов рутер, който да има USB /сегашният ми няма/, в което да свържа външен HD
и
2. Преинсталация/ъпргрейд до Windows10, който четох че има подобрени възможности за свързване.
Въпросът е - има ли начин да направя нещо, без да променям даденостите?
Отговор: Свързване на PC с Windows7 x64 и KD-55XE9005
Опитай без парола, най-простото е. Освен ако няма специално изискване да имаш парола.
Ред.: Извинявай, не бях прочел частта с "генерирана от Windows-a парола". Това не знам какво е и защо, но моят не генерира нищо и всички споделени папки се виждат и отварят нормално без парола. Иначе съм така и аз - папката с филми споделена в мрежата и си гледам от всеки компютър филмите, също и телевизорът ги вижда, но през КОДИ, а не през ВЛЦ.
Благодаря, ще опитам довечера!
Не трябва да въвеждаш генерираната парола за домашна мрежа, а паролата с която влизаш в уиндоуса.
Виж и това:
https://www.windowscentral.com/how-a...bv1-windows-10