Отговор: Умря дисплея на смарт Sony LED 48 W650 2017 г.
Цитат:
Първоначално публикувано от
dodo_pv
Трудно ми е да приема факта, че технически неграмотен човек с прилични доходи в днешно време не се сеща да потърси помощ в избора си на техника. По-безумна комбинация от самсунги след 2015 година не съм виждал. На джак му е простено, той е с диагноза, човека.
Ма не го приемай факта, бре, а помогни на автора, кат си грамотен технически! Написах, че телевизорчето е идеално за целата си. Доволни сме. Аз рядко вися пред него, имам си други занимания и така...За 1-2 път в месеца за някой и др. филм е идеален...Ей опасни сте!....Като пусна тема, тогава заповядай, да ми кажеш кои са по-по-по-най! :p
Цитат:
Твърденията, че сонитата са трошливи според мен са смешни.
Кажи го на автора.
Тук вече няма никаква комуникация с автора, така че всякаква обратна връзка е causa perduta. Няма как да му се обясни, че има разлика между ниския клас китайска техника и високия клас китайска такава. Било то Сони или Хуауей. Докато при корейците и по-конкретно Самсунг, високия клас липсва от 2016 година насам. Цената при тях изобщо не е критерий.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Както вече казах, от край време телевизорите стоят активни след като се изключат още определено време. Това , че телевизора е спрян от стендбай бутона не означава , че е изключен. Изключвайте си компютъра докато е в слийп режим де? Защо първо му давате шътдаун ? Не сравнявайте телевизора с компютър. Телевизора се изключва от електрическата мрежа при гръмотевични бури и при неизползване дълго време. Всяко останало изключване на телевизора е излишно и вредно, освен ако не се решава проблем. И това важи за всички телевизори, сонито е само една от рибите в морето.
А колкото до технологичен напредък - от много време насам единствените телевизори , които водят технологията напред са сони и лг, самсунг продължават да гърчат qled , но явно някои хора смятат че добрия пиар е нова технология
Имам едно Сони модел KDL 4020 - от 2006г. Досега никога и по никакъв повод не е дало никакви дефекти. Излиза, че съм голям късметлия ....
Не си късметлия. Всички стари ЛСД-та до около 2011-2012 г. бяха много добри!
И при мен държат всички стари лсд-та Самсунг и Тошиба...само че Самсунга е унгарски...Тошибата интересно че е китайска и държи вече десет години!....
А новите Лед са пълен боклук.
Ако има някъде старо лсд на Тошиба от преди да се продадат на турците - ще го взема веднага.
Досега обясняваше как новите сонита са боклук, ся новите лед на самсунг и тошиба ;) Пий си хапчетата и си хвърли сонито през терасата, поне да си направиш кефа, на нас вече не си ни интересен
По-скоро ще го хвърля към лапешката ти чалга кратунка!
Ного тестостерон, ша напрайте беля! Полигона за мерене на ланги не е тук!
joro_kem,какъв тестостерон бе, идва, оплаква се от сонито, наляво надясно го плюе, след като сам си го е развалил, и накрая заяви , че самсунга и тошибата са боклуци.... Какво да му каже човек ? И къде ли е тоя полигон ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
TUISTERa
... И къде ли е тоя полигон ?
Хаха, като се замисля, би било чудесно да днаем къде е това прекрасно място и да засилим натам всички клавиатурни нинджи...
Има ли някой който се интересува от части за смарт Сони Лед ултра слим 48 инча 2017 г.?
Най-вече бих се зарадвал ако някой сервиз - манияк на Сони купи целия телевизор....
Re: Умря дисплея на смарт Sony LED 48 W650 2017 г.
Погледни в тази тема, какво направих от един счупен тв:
https://forum.setcombg.com/sony-%D1%...%B5%D0%BB.html
Явно и за части няма интерес към боклуците на Сони.
За какво са ми части, като ми работи телевизора ? Това само показва колко големи "боклуци" са :)
И кой луд ще купи телевизор който е излючван от тока 1000 пъти ?