1 Прикачен файл(ове)
Проблем с настройка “Формат на HDMI” Sony KD XF 9005
Здравейте. Нормално ли е да започне да прекъсва( излиза черната лента номера на входа и разделителната способност) излъчването на телевизията когато дам опцията подобрен формат в настойките за HDMI ( започва да прекъсва все едно губи сигнал) на а1. Май се получава при смяна на кадъа
Отговор: Проблем с настройка “Формат на HDMI” Sony KD XF 9005
И про мен прекъсва от време на време! Поръчах си нов 2.1 4к HDMI кабел и ще тествам с него дали пак ще има проблем.
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Това не е прекъсване. При мен го прави и на ХЕ9005 и на XF8577 и на XG9005. Като при мене имам закачени отделно и PS4 и Xbox и soundbars. От време на време вади информация за картината в момента. Прави го и на тв и на игри. Аз просто го изключих да не се показва и няма ядове.
Изпратено от моят SM-G980F с помощта на Tapatalk
Кое си изключил по точно...демек си на стандарт или нещо друго?
Изключих тая лента отгоре да не се появява просто
Това от настройките на подменюто ли?
Home- Настройки- Настройка на каналите- Информационен банер спираш го и тая лента спира да се появява. И аз преди мислех че прекъсва ама я спрях и на трите тв-та и нямам проблеми. А моите тв са всички на подобрен сигнал заради конзолите закачени за тях.
Нали знаете че тази опция се включва само ако устройството поддържа ....и т.н., при а1 за какъв чеп е включена може и за това да прави проблеми.
Ок ще пробвам, мерси. Иначе картината им е зле на тези, но това д положението. Лаптопа ми няма изход за hdmi, така че нз кога ще ползвам в пълния капацитет тази опция. От usb-то през ssd пусках 4 k филм и беше супер
Здравейте, някой може ли да каже, защо като натисна бутона action menu от горе лентата която излиза тв, меню, мултимедия, бързи връзки и запис.. Нищо не работи. За какво служат тези неща в менюто