избор на телевизор между Sony и Samsung
Здравейте изборът е според мястото на което ще стои . Телевизорите на които съм се спрял са :Телевизор SONY KD-49XH9505 4K Ultra HD LED SMART TV, ANDROID TV, 49.0 ", 123.0 см или
Телевизор SAMSUNG QE-50Q67T 4K Ultra HD QLED SMART TV, TIZEN, 50.0 ", 127.0 см или
Телевизор SAMSUNG QE-50Q80T 4K Ultra HD QLED SMART TV, TIZEN, 50.0 ", 127.0 см
Sony е много добро /картина и звук /но пък Samsung е с Qled и 50"
дилемата е кой да закупя като качество на самите модели телевизори
сега сам на Samsung 40" UE40C 8000 /Vверсия SQ01 от доста време и никакъв проблемно ми е малък.
Предварително ,Благодаря за компетентните отговори, те ще са от голямо значение при избора !!!
Отговор: избор на телевизор между Sony и Samsung
Сонито е телевизора, другите два нямат нищо общо с класа на сонито.
Аз съм втори ден xh95. Много добра картина! Върза ми се без проблем с avr. Гледам 4k блурей от флашка и ми изкарва 5.1 surround. Това изках. Самсунг нямаха dts поддръжка, за това ни ги заглеждах.
Сравняваш сони 9 та серия със 6 та и 8 ма самсунг?Поне загледай 9 серия на самсунг.Екрана на сонито е самсунг така че..:)
Не е точно самсунг май .....
Цитат:
Първоначално публикувано от
ivco99
Здравейте изборът е според мястото на което ще стои . Телевизорите на които съм се спрял са :Телевизор SONY KD-49XH9505 4K Ultra HD LED SMART TV, ANDROID TV, 49.0 ", 123.0 см или
Телевизор SAMSUNG QE-50Q67T 4K Ultra HD QLED SMART TV, TIZEN, 50.0 ", 127.0 см или
Телевизор SAMSUNG QE-50Q80T 4K Ultra HD QLED SMART TV, TIZEN, 50.0 ", 127.0 см
Sony е много добро /картина и звук /но пък Samsung е с Qled и 50"
дилемата е кой да закупя като качество на самите модели телевизори
сега сам на Samsung 40" UE40C 8000 /Vверсия SQ01 от доста време и никакъв проблемно ми е малък.
Предварително ,Благодаря за компетентните отговори, те ще са от голямо значение при избора !!!
QLED технологията не е много по различна от тази на Sony 49XH9505. Ако искаш телевизор от по-висок клас, трябва да си вземеш OLED (нищо общо с QLED), ама там цената е малко по-различна:
LG OLED48CX3 - 2300лв
Цитат:
sasho1bs
Сравняваш сони 9 та серия със 6 та и 8 ма самсунг?Поне загледай 9 серия на самсунг.Екрана на сонито е самсунг така че..:)
Sony в 9-та серия използва MVA LCD матрици на AUO
Цитат:
Dedo1975
QLED технологията не е много по различна от тази на Sony 49XH9505. Ако искаш телевизор от по-висок клас, трябва да си вземеш OLED (нищо общо с QLED), ама там цената е малко по-различна:
LG OLED48CX3 - 2300лв
на същата цена..
https://edigital.bg/led-televizori/l...evizor-p762875
Здравейте благодаря за отговорите
мястото не отговаря за по голям телевизор (OLED) и ще се закупя SONY 49XH 9505
днес гледах и двата един до друг в Технополис и ми допадна повече Сонито
Цитат:
ivco99
мястото не отговаря за по голям телевизор (OLED)
Аз затова не ти предложих модела, който ти предлага Христослав.Този OLED, който аз ти показах е 48 инча. Иначе щях да ти предложа:
Цитат:
Dedo1975
До неделя LG OLED55BX при унгарците е
2001,03лв с доставката.
ПП: По обед, когато давах линка, цената на 48-цата беше 2300лв и промоцията трябваше да важи до неделя. В момента обаче цената пак е с отстъпка, но вече е 2562лв без доставката. Току що тези измекяри ми влязоха в черният списък :thumbdn:
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Julius Caesar
Сега е 1921,64 лв.
Мммда. 55-цата наистина е поевтиняла с 60лв спрямо вчера. Аз обаче говорех за 48-цата, която е надскочила вчерашната си цена с 282лв.
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=35866&stc=1
Странни хора са тези унгарци.