Запознаване със SONY KD-65XH9096
Здравейте. Купих си този телевизор и все още го проучвам. Абонат съм на Булсатком и в момента гледам през приложението от телевизора.
Немога обаче да разбера как след като го спра и след това го пусна не тръгва пак приложението Булсатком от стартира с други различни приложения или чрез някой от HDMI входовете.
От къде мога да намеря информация за различни настройки за тв-то.
Видях също че има настройка за контрол на домашното кино. Моето отбаче е Samsung. Има ли начин да десйства тази функция с него?
Отговор: Запознаване със SONY KD-65XH9096
Колега, честито, със здраве да си го ползваш телевизора. Относно автоматичното стартиране на определено приложение - https://pro-bravia.sony.net/guides/mode/ това е режима в който трябва да влезеш, и в този режим можеш да си избереш приложение за стартиране. Колкото до приложението на булсат, това приложение е компромис, не е пълноценното приложение, което се гледа на техния приемник и затова няма опцията за автоматично стартиране в самото приложение.
За домашното кино зависи как е свързано към телевизора. За настройките на телевизора трябва да прегледаш темите във форума, има много информация и в руския форум 4pda
Ако Самсунга има hdmi cec ще действа. Аз съм с Pioneer и работи без проблем. То всъщност ще ти управлява звука на ресийвъра само. Няма какво друго да прави.
Цитат:
Първоначално публикувано от
stef_master
От къде мога да намеря информация за различни настройки за тв-то.
На дистанционното имаш бутон HELP
Управлението на домашното кино се получи. Управлява се не само нивото на звука но и всичко останало.
Какво ще рече всичко останало? Имаш on off и контрол на звука, какво друго управление има?
Домашно кино - плей, пауза, превъртакис, изваждане на диск, менюта, не говорим за саундбар, ами за медиен плейър с неговите си контроли
Ааа, аз говоря за ресийвър... Нямам дискове.