Кака можем да се върнем към оригиналният фърмуер на въпросния телевизор,че след ъпдейтите нещата се влошиха ужасно?
Кака можем да се върнем към оригиналният фърмуер на въпросния телевизор,че след ъпдейтите нещата се влошиха ужасно?
Никак. Няма как да върнете стара версия на софтуера. Пробвайте с тотален ресет и връщане на фабрични настройки.
Пробвах,не става.
- - - - - - - - - -
На телефоните съм го правил,затова си помислих,че и тук може,но...
Гледам, че последния ъпдейт е от преди 5 дена, толкова ли са зле нещата? Единствения ви вариант е да чакате нов ъпдейт. По принцип с всеки нов ъпдейт би трябвало положението да е по-добре. Особено що се отнася за Sony. Вкъщи сме с 2 броя и не съм забелязал проблеми при ъпдейтите.
На приложението Fusion една трета от каналите вече стартират с говор и черен екран.Отделно от това Tivi mate спря да работи.
Кои канали са станали проблемни? Последно преди месеци се прецакаха бившите Фокс канали. Но това според мен е от вивата нарочно
Не е от Вивадрън.На другия ми телевизор с тиви бокс нямам никакви проблеми,както и на служебния
Ами сега го пуснах, аз не го ползвам. И наистина видях доста канали, които след преминаване през Стар ченъл например стават черни. Бнт1, бтв, нова, акшън, ринг, диеми и максове. Това сони не е ъпвано от сто години. Преди месеци бяха само Стар каналите. Така, че със сигурност е бибата. Решението ти е да излезеш от приложението докато стоиш на такъв канал - например бнт1 и като го пуснеш отново всичкте канали тръгват, без тези на стар разбира се. И повярвай ми, когато за първи път разбрах за този проблем беше тествано на много различни сонита, някои без ъпдейти отдавна. И всичките го имаха проблемът със Стар
Може да е само при комбинацията Сони-Вивадрън.При други марки и тиви боксове този проблем го няма.
Няма сми да се мъчиш да го връщаш назад. Единият тв беше XE80, няма ъпдейти от години. Може наистина да имат проблем Сони, но това е положението. Би трябвало да имаш акаунт във Вивата, като абонат на Булсат. Инсталирай си ЕОН и гледай през него
https://www.sony.bg/electronics/supp...tware/00354346
Чудя се, дали приложението не е остаряло и станало несъвместимо с някои нови протоколи, въведени с новата версия на фърмуера.