По спомен от приятел и на Xiaomi боксове гори Фюжъна с тези канали
По спомен от приятел и на Xiaomi боксове гори Фюжъна с тези канали
За пореден път се убеждавам, че мине ли гаранцията на един уред трябва всячески да се избягват каквито и да е ъпдейти.
Самсунг и ябълките ги хванаха, че 'чупят' телефоните, та нищо чудно и с останалата техника и марки да е същото положение.
Аз не бих обвинявал в конкретния случай Сони/Гугъл за нещо дето е писано изначално некадърно и оставено на самотек от поне година, за да може да принудим ползвателите му да минат на друго приложение.
Радвай се, че все още не е спряло на цяло, че мен вече ме прекараха Вивашит и изобщо не тръгва...
Нямаш много опции. Или позлваш бокс както те посъветваха или им показваш среден и повече не им купуваш творенията, па барем се усетят. Ама за тая цел трябва масовка. C навлизането на китайците, пазара сам ше си ги регулира и отсее. Panasonic явно ше сгъват цирка, следващите по всякаква логика би трябвало да са Sony.
Евала, че си упорит! Дано го разгадаеш, но при положение, че ползваш и боксове, не виждам защо се мъчиш. Очакваме развръзката с интерес.
jorkin
Пиши на поддръжката на Sony, както и на Виваком. Опиши проблема подробно, ако може и със снимки. Остава да чакаш реакция...
Веднага мога да ти дам отговора на Вивашит- през оная работа ни е, сложете си ЕОН
Нито Сони ще върне стари протоколи, нито Вивашит ще си направят труда да го актуализират, даже по-скоро ще го спрат
нямаш никаква печалба да имаш андроид телевизор - като остарее андроида и трябва да сменяш телевизора , но просто нямаш избор или вече няма хубав модел без някакъв смарт сакатлък
Най-смисленото е да ползваш ТВ само като екран, а за източници да си ползваш каквото ти душа иска
А екраните на Сони се водят едни от най-хубавите ...