Здравейте, възможно ли е на TCL EP660 да се инсталира торент клиент и да сваля филми на флашка или външен хард включен в usb-то му?
Преглед за печат
Здравейте, възможно ли е на TCL EP660 да се инсталира торент клиент и да сваля филми на флашка или външен хард включен в usb-то му?
Super ,но не помня вече кой кой модел има,колко инча,на кой оператор,коя платформа?:)
Имах 55EP660. Гледах го на iptv на Виваком и беше с fw172. С уговорката, че не разбирам много от настройки, само с информация от нета, картината по време на мач не можа да ме удовлетвори. Дразнеше ме замазването при бързи сцени. Не ми хареса и при тъмни сцени. Но за цената и за не много претенциозни е добре.
Разбирам за какво говориш за това споменах апдейта до 252 но пак ми липсва опция за Jugger в тъмните с сцени е добре за мен високия контрас посволява да не губиш детаили въпреки ниската яркост при v252 има и степени вече на динамичния контраст и micro diming има ниско и високо не само on ,off тия 50 инча за под 600лв. с широка цветова гама е супер
е да това затъмняване при лека осветеност на моменти се показва мисля че се влиае от черно стреч настройката или динамична подсветка.
Аз съм с най-малкия 32ES560 в кухнята и не намирам v.252. Китайците дали имат changelog или обявени някъде EOL модели?
Аз не знаех, че си имал и EP660. Как ще го сравниш с EC780? Би бил най-обективен, като се има предвид, че си ги имал и двата. Говоря само за картината и начина на работа. Звука е ясен и не ме интересува... Това "замазване" сякаш не съм го усетил. Само на спорт ли е било?. Аз футбол не гледам изобщо, спорт също не много. Сякаш усещам леееко насичане на картината на места с по-бързо движение. Някак не толкова плавно е. Май ти обясняваше за Jugger настройка, но на EP660 я няма. Аз поне не я намерих. Не знам дали тя има общо в случай, но май това трябва да е. А при тъмните сцени какво не ти хареса? Аз мисля, че се спрява повече от прекрасно с черното. Още повече като се има предвид цената...
Мога да кажа, че ЕР660 напълно отговаря на цена - качество. Просто ме дразнеше на някои сцени, особено футбол. Не намирам коренна разлика с ЕС780 на каналите, които гледам, но има много повече възможност за настройки на картината, които явно не мога да направя като хората. И двата модела са много добри, просто всеки трябва да реши какво ще се гледа преимуществено на тях.
И аз преди се заблуждавах , че ТВ е най-важния фактор при гледане на спорт и бързи сцени. След като от няколко месеца чета формуми за подходящ ТВ за спорт попаднах на инфо, което реших да пробвам. Футбол и тенис вече гледам само в HD 50FPS- HD720p или FHD1080p. 47" LCD на 6 години 50hz TruMotion изключен картината е ОК. При FHD 25fps има замазване - при тенис е най-забелижимо. 50fps дори при тениса замазването е едва забелижимо, при футбол, хокей - няма. Начинът по-който сравнявате ТВ-та поставени в различни условия е все едно да сравнявавате ябълка и диня.
FHD 25fps се използва само при филми!
Ако си с външен box, неговите характеристики също са от голямо значение.