Здравейте, как може да се стартира автоматично приложението на Eon TV с включване на TCL C805? Благодаря!
Преглед за печат
Здравейте, как може да се стартира автоматично приложението на Eon TV с включване на TCL C805? Благодаря!
Ако е инсталирано на тв, няма начин, според мен.
Защото възрастни хора ще ползват ТВ-то ли !?
Това е хубавото на Андроида че има приложение за всякакви щуротии .
Опитай следното, в плейстора, потърси приложение Launch on Boot , след като го инсталираш и стартираш ще ти излязат 2-3 слайда с обяснение за какво и как работи приложението, ти ги прелести на дясно, след това му цъкаш " Enable " ще ти се появи бутон " SELECT APP " от там посочиш каква апликация искаш да стартираш при боот на ТВ-то, като го направиш, натисни TEST бутона и виж дали ЕОН ще е стартира.
Ако е ОК, рестартирай ТВ-то, първоначално ще ти зареди обикновения интерфейс, хоум менюто но секунди след това ще ти стартира ЕОН автоматично.
- - - - - - - - - -
Мисля че C805 е с Google TV и не съм сигурен дали там ще го има приложението.
Разпознава, че е TV и не позволява да го инсталирам :(
Download Launch on Boot latest 1.1.3 Android APK (apkpure.com) освен да го свалиш на флашка и да се опиташ да го инсталираш ръчно.
Имам ТВ стик с GOOGLE TV успях да инсталирам приложението чрез Aptoide TV, подкарах го зададох му приложението което да ми стартира, но при рестарт на устройството, не се случва нищо. Явно просто не работи с GOOGLE TV и това си е.. а за друг начин не се сещам.
Григор,може ли отзиви и впечатления за телевизора.Благодара
Като цяло е добър, но очакванята ми бяха по-големи :)
Благодаря, мога ли да ви помоля да качите някой клип или няколко от различен източник.Благодаря