Мнения относно TCL LED 43P655
Здравейте, обмислям да закупя този модел поради голямата отстъпка от ок.200лв . Ще се ползва за телевизия, YouTube, Netflix, Max. За TCL съм чувал различни мнения, от крайно негативни до много позитивни. Ако някой го ползва или има наблюдения над модела, моля да сподели. Благодаря предварително!
Отговор: Мнения относно TCL LED 43P655
И мен ме интересува ,ако някой сподели мнения за този модел. Отстъпката е доста добра в Емаг. Интересува ме също дали върви приложението Fusion на Булсатком .
Нямам такъв телевизор, никой не отговаря та да се пробвам аз до колкото мога:
НИщо лошо няма в телевизора, ще работи за ежедневието, но не очаквайте много от него. Тъй като ще е он-лайн поръчка може да се върне ако има какъвто и да било проблем - което препоръчвам: има ли проблем връщайте го въпреки отстъпката.
Приложението Fusion на Булсатком ще работи на всеки с Андроид, а този има.
За този бюджет едва ли може да се закупи нещо по-добро.
Имайте предвид,че на тази цена ще са само 200 броики....
В Емаг....
Изпратено от моят RMX3472 с помощта на Tapatalk
Благодаря на всички включили се. Ще се опитам да го взема още в 7ч. утре, ще видим дали ще успея. Наистина на тази цена няма по-добър, има само kivi,arielli,nei.
Като гледам, квотата от 200 се запълва само от този форум и хардуер бг. Успех на всички [emoji3] Само не се бийте
Да, сакяш това е въпрос на живот и смърт... Пък и винаги в дните след черния петък също е имало изгодни предложения и периодични промоции... Аз лично през последните няколко години не съм купувал нищо от черния петък от Емаг-а, защото не съм имал нужда от нищо. Да купувам нещо само защото е намалено, но дефакто да нямам нужда от него е дивотия за мен. Последно когато се пробвах рано сутринта на черния петък, успявах да се класирам, но за този сега се колебая за един-два артикула. И тази Motorola G04 8/128 не е лоша като за 160 кинта - камерата не е топ за снимки, но за който това не е важен критерий...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...82c89b2d96.jpg
Взех го. Уебсайта го пуснаха в 7:03, в 7:06 беше изчерпан.
То и 55P655 за 499 лева не е лоша оферта.
Днес дойде, монтирах го. Картината и звука са супер. Софтуера е добре, възможно е да има малки грешки или неточности в превода.