tcl c805 забива и се рестартира
Здравейте
някой имал ли е подобен проблем. с C805
Започна да се рестартира, както си работи и изеднъж се рестартира и влиза в постоянен рестарт
или зарежда и бави , няма звук , и като разцъкаш по менюто пак забива.
Включва се само се изваждане от контакта и то доста трудно и не винаги след това?
Има ли някакъв начин за хард ресет ?
чисто нов на 5 дена
Отговор: tcl c805 забива и се рестартира
Изчакай поне 10, 15мин, като го изключиш от контакта и тогава гo включи.
Нови Софтуерни/firmware ъпдейти инсталирани ли са.Да не е забил на някой от тях?
Ако проблема продължи рекламация.
Връщай го докато можеш. НА мен ми прилича хардуерен проблем, най вече когато чипа на паметта на старите телевизори се прецаква, започват да правят тези номера, тук може да ти се е паднала дефектна памет или просто да прегрява и затова да се рестартира, има и шанс да е нещо със софтуера, да се е бъгнала операционната система, но аз лично не бих рискували бих го върнал (ако си го взимал онлайн де, ако е от физически магазин ще е по трудно да го върнеш)
Да не би да има включена флашка, хард диск ... нещо друго?
нямаше нищо включено,забива най често на 4к резолюция. Търсих в нета и има и други хора с този проблем и то на различни модели. Та въпроса ми е тсл толкова скапана марка ли е или това е изключение
По скоро дефектна бройка.Връщай го за рекламация.
Не сте ли го сменил или заменил с нещо по-добро?
още се чудя дали да го сменям за друг или да си търся парите и да се насоча към друг модел, картината е супер , но тези проблеми ме притесняват
Не си губи времето с търсене на каквото и да било, където и да било. Времето минава и изпуснеш ли сроковете за връщане си остава вечно твой.