Отговор: 50C805 Проблем със звука
raycho
Проблема има ли го и при други източници на сигнал ?
За всеки случай, рестартирай телевизора от контакта.
Не, с други източници няма проблем.Това с рестарта го пробвах , проблема остава.Имам втори телевизор в кухнята от друга марка там няма проблем,така че изключвам да е и от доставчика
Като сте обновили, погледнете да няма някаква нова донастройка или да не са променени стандартните.
И за друг път да знаете, щом всичко ви работи, не обновявайте.
Цитат:
Първоначално публикувано от
raycho
Не, с други източници няма проблем.Това с рестарта го пробвах , проблема остава.Имам втори телевизор в кухнята от друга марка там няма проблем,така че изключвам да е и от доставчика
Върни до фабрични настройки ТВ (като краен вариант).При някой ТВ има ефект.
Използвам въпросния ТВ, но не съм забелязал, да има подобен проблем с последния ъпдейт.Но, не се гледа почти ТВ, основно се използва през HDMI, и youtube.
П.П.Резстарт на Google ТВ, може да се осъществи/избере, през настройките на ТВ. Мисля че беше в Система.
А не, да се изкючва от контакта.
Последното малко потребители го знаят.
Аз оня ден имах проблем с четенето на картата, пише "кодиран канал" и не помага ни вадене на модул, ни на карта... Рестарт по описаният горе начин реши проблема.
п.п. Гледате с вграденият в тв тунер или през външен СТБ от оператора? Щото ако е от външно СТБ има и вариант то да е част от проблема.