-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2  Благодаря.Да питам още.След като включа ТВ сменям програмите три четири пьти и на другата 
 смяна ми се появява надпис ;липсващ общ интерфеисен модул; на тьмен екран, и след три четири секунди се появява надпис;поставен общ интерфеисен модул; и избраната програма трьгва.Това проблем ли е.
 _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324751688[/time]_________________________________________________

Весели празници.

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2  Zapa, матрицата е MVA на AUO и техен минус се явява точно малкия ъгъл на гледане , иначе контраста и черното са ОК .

Цитат:  

Първоначално публикувано от Stoqn Petkov   Благодаря.Да питам още.След като включа ТВ сменям програмите три четири пьти и на другата 
 смяна ми се появява надпис ;липсващ общ интерфеисен модул; на тьмен екран, и след три четири секунди се появява надпис;поставен общ интерфеисен модул; и избраната програма трьгва.Това проблем ли е.
 _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324751640[/time]_________________________________________________

Весели празници.

Нещо трудно разпознава модула , изгаси ТВ , извади модула и картата и после по обратния ред пак ги сложи като добре притиснеш модула в слота.

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2  На TL серията досега са само Самсунг панели. 
 Zapa, ако ти е интересно, отзад на телевизора ти има едно мини-стикерче с една буквичка. Ако е "К" матрицата е Самсунг.

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2  със сигурност ще го проверя като се прибера и ще пиша :smiley:
 Забелязах друг нещо. Като включа ТВто и изкарва надпис "Кодиран сигнал" или нещо такова, и каналът не тръгва, трябва сменя на друг и тогава всичко се оправя :undecided:

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2  На коя кабелна си , това ми прилича на проблеми от кабелната , при мен също от година на Близу на БНТ , БТВ и НОВА по някога когато телевизора е изгасен на тях не тръгва и трябва да се рестартира от копчето , както и при смяна на каналите директно с номер на същите канали забива и трябва с <> да се отворят , друг път няма проблем. 

Матрицата в 46" TL почти винаги е AUO в 40" са на Самсунг

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2 
 Матрицата в 46" TL почти винаги е AUO в 40" са на Самсунг

[/quote]Аз като купувах моя TOSHIBA 46TL838G всички бройки които огледах бяха с матрица на Самсунг.......говорим за 46"..........всички бяха с буквата К отзад на стикера ......така че не знам откъде си вадиш тоя извод......

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2  Спрях ТВ извадих модула и после по обратния ред но пак се появява надписа.А какво забелязах
 тази сутрин.В предните постове някои беше писал че когато вьрвят надписи на екрана в двата
 края се раздалечават.Но на бьлгарската програма ON AIR го няма това раздалечаване.Това явно е от програмите а не от ТВ.

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2   Цитат:  

Първоначално публикувано от pci   Матрицата в 46" TL почти винаги е AUO в 40" са на Самсунг

Аз като купувах моя TOSHIBA 46TL838G всички бройки които огледах бяха с матрица на Самсунг.......говорим за 46"..........всички бяха с буквата К отзад на стикера ......така че не знам откъде си вадиш тоя извод......

Подкрепям!

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2   Цитат:  

Първоначално публикувано от pci   Аз като купувах моя TOSHIBA 46TL838G всички бройки които огледах бяха с матрица на Самсунг.......говорим за 46"..........всички бяха с буквата К отзад на стикера ......така че не знам откъде си вадиш тоя извод...... 

Тези бройки ,които съм видял още преди време бяха с буква А- AUO, а и така е записано във факти:
 Модели 2011

26DL833 - произведен в Турция няма обозначение
 32EL834G - L -> LG -> AS-IPS
 Toshiba 32VL833 - T315HW04 V.4, AU Optronics
 Toshiba 32UL863G - A -> AUO -> A-MVA
 Toshiba 40WL753G - K -> SAMSUNG -> S-PVA
 Toshiba 40TL838G - K -> SAMSUNG -> S-PVA
 Toshiba 46TL838G - A -> AUO -> A-MVA
 Toshiba 42SL833G - A -> AUO -> A-MVA
 Toshiba 46WL748G - K -> SAMSUNG -> S-PVA
 Toshiba 46SL833G - A -> AUO -> A-MVA
 Toshiba 46UL863G - A -> AUO -> A-MVA
 Toshiba 55ZL1G - K -> SAMSUNG -> S-PVA
 https://forum.setcombg.com/index.php/topic,50634.0.html .
 При Тошиба започна да става като при Самсунг , но поне си пишат какво слагат .

Първоначално публикувано от nkd   Тези бройки ,които съм видял още преди време бяха с буква А- AUO, а и така е записано във факти: 
Модели 2011  
26DL833 - произведен в Турция няма обозначение 
32EL834G - L -> LG -> AS-IPS 
Toshiba 32VL833 - T315HW04 V.4, AU Optronics 
Toshiba 32UL863G - A -> AUO -> A-MVA 
Toshiba 40WL753G - K -> SAMSUNG -> S-PVA 
Toshiba 40TL838G - K -> SAMSUNG -> S-PVA 
Toshiba 46TL838G - A -> AUO -> A-MVA 
Toshiba 42SL833G - A -> AUO -> A-MVA 
Toshiba 46WL748G - K -> SAMSUNG -> S-PVA 
Toshiba 46SL833G - A -> AUO -> A-MVA 
Toshiba 46UL863G - A -> AUO -> A-MVA 
Toshiba 55ZL1G - K -> SAMSUNG -> S-PVA  https://forum.setcombg.com/index.php/topic,50634.0.html . 
 При Тошиба започна да става като при Самсунг , но поне си пишат какво слагат . 

Не споря че може да има и такава партида с А- AUO,но така поднесената информация от теб ,че матрицата в 46" TL почти винаги е AUO е малко подвеждаща.Аз например го бях отписал тоя модел именно поради тази причина.С оглед да бъдем полезни на другите потребители които тепърва се колебаят кой модел да си изберат,уточняваме че Toshiba 46TL838G се предлага в момента с матрица K -> SAMSUNG.

LG 32LE7500, PHILIPS 32PFL7605H/12 или TOSHIBA 32TL838G
 Кой от трите да взема?
 Искам да знам на кой телевизор ще има най добра картина.
 Моля ви който има някой от трите телевизора да пише.
 Ще е хубаво ако ми остави скайп защото имам проблеми, а сега са празници и не ми отговарят.
 Мерси предварително.

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2  Колеги споделете как е 3Д при TOSHIBA 40TL838G ,през USB тръгвали. Весели Празници :) 

Първоначално публикувано от georgievbor   Здравейте, 
 Чудесен форум!
 Бих искал да попитам на какво мислите, че се дълви следния проблем: От преди една седмица купих на детето за стаята 22EL833G. Отлични първи впечатления, и най-важното за което го взех - да гледа малкия свалени филмчета през USB плеъра. За една седмица предимно DivX и .mkv, чете без проблем. Субтитри още не съм пробваал. Дотук добре, но :sad:от 2-3 му вързах и цифрова телевизия (Нет1 ако има значение) и проблемите с плеъра започнаха. Пускам филмчето както досега и първоначално накъсва, след което образ и звук замръзват и никой бутон от дистанционно или телевизора са в състояние да променят нещо, след което вадя директно захранващич кабел от контакта.
 Ще бъда много благодарен да получа Вашите предположения и съвети! :god

Весела Коледа на всички съфорумци!
 Значи, това което установих със сигурност, е че като извадя кабела на телевизията (обикновен коаксиален кабел, не зная как се казва буксата) проблеми няма. Възможен ли е някакъв конфликт между сигнала от телевизията и плеъра? Как ще ме посъветвате да постъпя?

-   Re:Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения / част 2   Явно нещо си "бият шамари" двата сигнала . Опитай с галваничен делител , който се слага м/у коаксиалния кабел и антенния вход , струва около 10лв. и предпазва телевизора от токови удари по кабела. NET1 не са ли с външен Сет Топ Бокс в който да влиза коаксиалния кабел , ако е така с какъв кабел свързваш СТБокса с телевизора ?