вързал си монитора и тв-то - затова ти дава да си разпънеш десктопа.Цитат:
Първоначално публикувано от diablooooo
махни тв-то, като си на монитора намали резолюцията и сложи ниска вертикална честота, после тури тв-то.
Преглед за печат
вързал си монитора и тв-то - затова ти дава да си разпънеш десктопа.Цитат:
махни тв-то, като си на монитора намали резолюцията и сложи ниска вертикална честота, после тури тв-то.
вързано е само с видеото а дори да я намаля няма да има ефект тъй като монитора на пс-то е резолуция 1440 на 900 а новия тв е 1920 на 1080Цитат:
Първоначално публикувано от isich
P.S. както казах тв-то приема сигнала от компа но до някаъде и после край имам чувството ,че имам нужда от някой допълнителен драйвер
Остави го това VGA ,не се занимавай с глупости :) ,защо ти е аналогова връзка при наличие на цифрова такава ? И първо погледни в упътването каква е максималната резолюция ,която приема ТВ през VGA /99% не е 1080р/ :RTFM: -много малко са моделите ,които поддържат 1080р VGA .
" zkm " - ти направо ме разби с този коментар.Утре или вдругиден вече бях решил да взема 40инчовия,но с този коментар направо взе да ме разубеждаваш.Някой който си го е взел 40 инчовия да даде мнение как е телевизора ,а и който разбира да дава компетентно мнение или да се насочвам към друг модел и марка.
Здравейте!
Имам проблем с DLNA връзката, когато пусна нещо с по-голяма резолюция (720p и нагоре) започва да сече и не може да се гледа нормално. Телевизора е TOSHIBA 42RL833G.
Благодаря предварително!
дано не се повтарям,че нета се е...ва май значи аз пробвах и този вариант купих букса преходник DVI към VGA и вързах кабела към него и тв-то също и пак се получи същия проблем който го описах в първата ми статияЦитат:
Първоначално публикувано от svetlio1
DVI към HDMI ти трябва -нали за това казвам да използваш цифровите връзки.
Добре svetlio1 разбирам те напълно даже и го мислех преди 3 часа дали да го закупя този кабел но мисълта ми е защо след като на ТВ-то имам такъв вход немога да го ползвам това ми беше въпроса :)...благодаря ти все пак
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1325710073[/time]_________________________________________________
Тъй като не съм ползвал HDMI кабел до сега през него излиза ли звук или трябва отделен кабел ?Цитат:
Да по HDMI имаш звук ,но по DVI в повечето случаи -не .За това паралелно си свързваш и един кабел за звука /3.5 мм аудио жак/ ,но пак трябва да провериш как е положението с твоята видеокарта .
Предполагам при теб има някакъв проблем аз го имам това ТВ от 10 дена и мога да кажа:Цитат:
Първоначално публикувано от zkm
1. звук - перфектен
2. картина перфектна
3.тунер - перфектен (като в момента ползвам аналогова ефирна ТВ)
По отношение на забавянето в менютата наистина го има ,но само в тези за Wifi-то ,което мисля е нормално.
По отношение на потребителското дистанционно е въпрос на вкус и на навик.
За мен ТВ - то за този ценови клас е отлично , но вкус приятел няма :Drinks:
Здравейте, нова съм тук и четох доста по темета, ама нали съм си жена нещата не са ми от най-ясните, та ще попитам направо.
Купих си ЛСД тошиба 32EL834G, в магазина изрично попитах няколко пъти дали чете субтитри на български от флаш. Беше ми обяснено като на малоумна "да г-жо чете", да ама не. Свалих няколко филма, но субтитри никакви. излизат разни точки и запетайки но нищо повече.старият ми самсунг имаше един бутон туулс на дистанционното от който се настройваха, но този няма нищо подобно.
та въпроса ми е този модел по принцип ли не поддържа български субтитри от флаш или аз нещо не мага да направя настройките.
предварително благодаря за отговора :)
bgeorgiev ,Явно се има пред вид смяната на цифровите канали , които по принцип се сменят по-бавно. Обаче когато се ползва САМодул с карта на оператора , забавянето зависи и от кодировката . Аз имам две карти на Близуу едната е с пълен достъп до всички програми и тя ми бави повече особено на HD , другата си сменя доста бързо като я сложа в същия телевизор.
И аз имам един въпрос точно по тази схема съм вързал PC към TV, DVi-HDMI преходник + стерео жак 3.5 всичко е ОК, но още не съм подкарал 3D-то, когато използвам преходник DVI-HDMI, ще мога ли да подкарам 3D или задължително връзката трябва да е HDMI-HDMI? Благодаря?Цитат:
@naki4ka
Погледни на първа страница на темата под секция - Media Player, е обяснено всичко подробно, при мен всичко е ОК, след като се запознах с инструкциите :)
това го четох и препрочитах и като се знам колко съм на "ти" с техниката стигнах до извода, че по-бързо ще пуснат хубав филм по БТВ-то отколкото аз да я извърша цялата тази процедура :). затова си и позволих да пиша, не знам защо си мислех, че ТВ-то като е производство 2011 год./ако не са ме метнали и за това разбира се/ субтитрите ща са му най-малкия проблем.Цитат:
Първоначално публикувано от serpentiny
благодаря за отговора.
1. Зависи от поставеният в модела хардуер и софтуер. Тошиба в това отношение е пълен бърдак...Цитат:
Първоначално публикувано от pa6kyl
2. Два модела са всеки е пхрадназначен за отделна група модели телевизори.
3. Търси AUDIO OUT. За субуфъра Светлъо вече ти писа.
Това зависи от инсталираният DLNA сървър на компа. Пробвай с друг.Цитат:
Първоначално публикувано от explod
DVI към HDMI !!! + за звука кабел 3.5 мм аудио жак-3.5 мм аудио жакЦитат:
За VGA към VGA - задължително си прочени инструкциите на телевизора за поддържани видеоформати през VGA.
Не случайно не е сред препоръчваните модели....SL, UL, VL, YL, WLЦитат:
Първоначално публикувано от zkm
Направи му ъпдейт на фирмуера-може да се оправят някои бъгове.
Винаги преди да купите даден препоръчан от консултантите модел, тествайте на място в магазина с ваша флашка или преносим хард диск.Цитат:
Първоначално публикувано от naki4ka
Явно описанието тук https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg487797 - или не важи за някои модели като вашият....или не правите нещо както трябва.
Дай въпросите си тук.Цитат:
Първоначално публикувано от tndrrr