LED телевизор TOSHIBA 32RL933G
Здравейте!
От скоро съм притежател на такъв телевизор.Работи прекрасно и съм много доволен от качеството му.
Риших да гледам филм качен на флашка.Картината е перфектна,но субтитрите излизат като квадратчета.Какъв е проблемът и как мога да се справя с него?
Предварително благодаря!
Re:LED телевизор TOSHIBA 32RL933G
Метни едно око на темата за TOSHIBA LCD. На първа страница ще ти се изясни въпроса ;)
Благодаря!
Въпреки обясненията не разбрах от къде да сменя кодировката на субтитрите!Или телевизора изобщо не поддържа български субтитри?
Виж този пост:
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg487797
Ако от тук не ти стане ясно,не знам как да ти помогна ;)
Събтитрите с еднакво име като филма ли ги правиш? Кодировката се сменя чрез програмата към която е даден линк в поста ;)
П.П. Да те питам ти на твоя телевизор по настройките за контраст,цвят и т.н. пипал ли си щом си доволен от картината или на фабрични си караш? Ако си пипал - би ли ми казал стойностите които си им задал на тези настройки :)
Благодаря!
Вече всичко е наред! :Drinks:
Не съм пипал нищо по настройките.Гледам на "AutoView" или на "Стандартно".Картината е перфектна.
Приятен ден!
Отговор: Re:LED телевизор TOSHIBA 32RL933G
Привет!Отново имам въпрос относно моят телевизор Тошиба.Снощи при опит да сменя канала,/от 2 на 3/, телевизорът "прехвърли" на 36 канал и така си остана!След това не реагира нито на дистанционното,нито на бутоните на корпуса.Изключих го от контакта и отново го включих.Пак си беше на 36канал и не реагира на никакви команди.Някой може ли да ми каже какво се е случило!