-
Отговор: Toshiba LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения / част 4
Media player in Toshiba lcd TVs 2013 |
····························· | L9333
················· | L7333
···················· | L6333
··················· | L4333
················· | W4333
················· | L2333
················· | W2333
················· | W1333
················· |
Video Extensions File | | 3GP • ASF • AVI • DIV • DIVX • FLV • M4V • MKV • MOV • MP4 • MPEG • MPG • SWF • TP • TRP • TS • VOB • WMV • XVID | | 3GP • ASF • AVI • DIV • DIVX • FLV • M4V • MKV • MOV • MP4 • MPEG • MPG • SWF • TP • TRP • TS • VOB • WMV • XVID | | AVI • DAT • DIV • DIVX • FLV • M4V • MKV • MP4 • MPEG • MPG • TP • TRP • TS • VOB | AVI • DAT • DIV • DIVX • FLV • M4V • MKV • MP4 • MPEG • MPG • TP • TRP • TS • VOB | 3G2 • 3GP • ASF • AVI • DAT • FLV • MKV • MOV • MP4 • MPEG • MPG • VOB • WMV |
Video
Formats/Containers : | | 3GPP • ASF • AVI • FLASH VIDEO • MJPEG • MKV • MOV • MP4 • PS • TS • VOB • XVID | | 3GPP • ASF • AVI • FLASH VIDEO • MJPEG • MKV • MOV • MP4 • PS • TS • VOB • XVID | | AVI • DMF • FLV • MKV • MP4 • MPEG • PS • TS | AVI • DMF • FLV • MKV • MP4 • MPEG • PS • TS | 3GP • ASF • AVI • FLV • MKV • MOV • MP4 • MPEG |
Video Codecs Vidéo : | | DIVX 3/4/5/6 • DIVX PLUS HD • H.263 • H.264/AVC • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • VC-1 • WINDOWS MEDIA VIDEO V9 • XVID | | DIVX 3/4/5/6 • DIVX PLUS HD • H.263 • H.264/AVC • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • VC-1 • WINDOWS MEDIA VIDEO V9 • XVID | | DIVX 3/4/5/6 • DIVX HD • H.263 • H.264 • MJPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 | DIVX 3/4/5/6 • H.263 • H.264 • MJPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 | H.263 • H.264 • MJPEG • MPEG1 • MPEG2 • MPEG4 • MVC • VC-1 • WMV • WMV3 • XVID |
Video Codecs Audio: | | ADPCM • DOLBY DIGITAL • HE-AAC • LC-AAC • LPCM • MPEG1/2 LAYER 2/3 • PCM • WMA9 • WMA9 PRO | | ADPCM • DOLBY DIGITAL • HE-AAC • LC-AAC • LPCM • MPEG1/2 LAYER 2/3 • PCM • WMA9 • WMA9 PRO | | | | AAC • ADPCM • DOLBY DIGITAL • DOLBY DIGITAL PLUS • HE-AAC • LPCM • MP3 • MPEG AUDIO • WMA |
Audio Extensions File | | M4A • MP3 • WAV • WMA | | M4A • MP3 • WAV • WMA | | MP3 | MP3 | AAC • ASF • M4A • MP3 • WAV • WMA |
Audio Formats/Containers: | | LPCM • MP3 • MP4 • WAV • WMA | | LPCM • MP3 • MP4 • WAV • WMA | | MP3 | MP3 | AAC • LPCM • MP3 • WMA • WMA PRO |
Audio
Codecs: | | ADPCM • LC-AAC • LPCM • MPEG1/2 LAYER 3 • WMA9 • WMA9 PRO | | ADPCM • LC-AAC • LPCM • MPEG1/2 LAYER 3 • WMA9 • WMA9 PRO | | MP3 | MP3 | AAC • HE-AAC • LPCM • MP3 • WMA |
Images/Photos
Extensions File: | | BMP • JPEG • JPG • MPO | | BMP • JPEG • JPG • MPO | | BMP • JPG • PNG | BMP • JPG • PNG | BMP • JPEG • JPG • PNG |
Images/Photos
Formats: | | BMP • JPEG • MPO | | BMP • JPEG • MPO | | BMP • JPEG • PNG | BMP • JPEG • PNG | BMP • JPEG • PNG |
Subtitres
File: | | | | | | | | SUB |
Subtitres Formats Externes: | | | | | | | | |
Subtitres Formats Internes : | | | | | | | | |
-
Здравейте :) Имам проблем с телевизор Тошиба. Отгоре се появява лента по целия екран, която представлява характеристиките на телевизора. Нещо подобно като логото при gsm-те. Доста се ровичках из менютата и книжката, но не открих как да я махна тази лента.
Благодаря :)
-
А дали тв не е в режим "магазин" ... ?:Drinks:
-
Ей сега тук е моментът да ми обясниш като на блондинка :) Явно има уловка, но наистина си нямам идея.
-
Дай му заводски настройки и после избери режим HOME.
-
Благодаря, ще се поровичкам отново. Но аз честно казано не видях такъв режим или поне не съм успяла да открия това меню:)
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
blackberry
Благодаря, ще се поровичкам отново. Но аз честно казано не видях такъв режим или поне не съм успяла да открия това меню:)
Настройката за този режим се появява още в началото, когато избираш държава и език.
Заводски настройки
Натиснете MENU и изберете "Setup," "Installation," "System Status," и накрая "System Information." Слезте до "Factory Defaults," и после потвърдете. След като TV изпълни ресетването, трябва да се самоизключи. После, изключете телевизора от контакта, изчакайте 5 секунди, и го свържете отново.
-
Здравейте, споделям малко опит как съм решил проблема с: Цитат:
- звук само от оптичен изход или от изхода на слушалките, иначе умряла работа;
- невъзможност да се изведе звук от SСART или A/V (само от изхода за слушалките)
при телевизор RL938. Предполагам, че това ще важи и за други модели. Звукът е изведен от SСART конектора, но с преходник SСART към A/V (вариант на преходника, който има превключвател INPUT/OUPUT за да се избегне купуването на неподходящи кабели или тяхното презапоявазне): http://www.technopolis.bg/b2c/detail...ROYAL-SCART-56 В режим на телевизор работи много добре. Обаче ако се използват мултимедийните възможности на телевизора, първо се превключва на ATV и след това се пуска вградения media player. Ако не се превключи предварително на аналогова TV, звук през SСART не се подава.
-
Благодаря, точно така се получи :) Само дето трябваше отново да настройвам каналите, но поне изчезна рекламния надпис :)
-
Привет, има ли начин да върна стар ъпдейт на телевизор 40RL938. Новият ми скапва ютубе, до като със старият нямам проблеми. Имам страият ъпдейт на флашка и като се опитам да го обновя ми изписва че не е намерен нов ъпдейт.
-
-
-
Отговор: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2013/ръководство на първа страница
-
Цитат:
Първоначално публикувано от
М.Т.
... вчера си купих TOSHIBA 39L2333DG ...
Привет, аз също вчера купих като твоят модел.
Наясно съм, че от ниският клас не може да се очаква кой знае какво, но считам, че за вила(та) - този модел/размер на дисплея е много приличен, особено цената му от 599,- лв. :wink:
Молбата ми към теб и всички останали е да ми препоръчате настройки на картината и функции, чрез които да се достигне оптимално качество. Знам, че всичко е въпрос на лично предпочитание, но все пак ще съм ви благодарен за насоки и препоръки.
Сглобката е Полска, което според мен е доста по-добре от турска такава, но матрицата е AUO... :huh: Не съм запознат с този производител и ще съм благодарен, ако някой ми даде feedback.
Предварително благодаря! :wink:
-
Вече си го купил и не си разваляй настроението с суха информация . Модела е нов и нисъл клас и едва ли някой се е хванал да прави калибровка , но нищо не ти пречи да питаш Гугъл .