Няма ги иконите за Network connection
Вчера при спиране на комп. всичко си беше наред.Днес при пукане иконата с 2 комп. в System trey ги нямаше.С Вин ХП съм.Тогава отидох Control panel->Network connection тя също е празна,след това се опитах нов connection но пак не се появи нещо.Иначе интернета ми работи.Някой да има идея какво е станало.10х
Точно тая джаджа ми се е случвала и на мен. Виж ги да не са скрити. От tools - folder options дай show hidden files and folders и махни отметката на hide protected operating system files. После провери пак какво става в Network connection. От properties на съответната връзка задай да се показва иконка в tray-a и после рестартирай компютъра.
P.S. Това чудо ми се случи един път като спря тока.
десен клавиш върху "конекцията" - properties - слагаш отметка на "Sho<u>w</u> icon in notification area when connected" и готово
И пори мене е ставало това нещо при това бяха направени горните неща и пак ги нямаше. Това което казва smarty неможе да стане защото прото ги нама конекшъните. При мене беше на вин2000.
Деинсталация на мрежовата карта, рестарт и инсталиране на картата отново. Не съм 100% сигурен дали ще помогне, но при всички положения няма да ти навреди [:)]
При мене нищо не помогна освен една преинсталация на вина но не пълна а Repair и всичко се оправи сигорно има и друг начин а ма не го знам .Само това с мрежовата карта не съм го пробжал защото вече го бях оправил.