Инсталирах нов windows,но...
  Току що инсталирах windows xp pro na edin Laptop,но когато отворя прозорец и се опитам да го преместя го дава размазан,като преместя на друго място прозореца се оправя ама докато се премести 1,2,3 сецунди... Инсталирах най-новите драйвери ама не става.Какво да правя?Нямам драайвери за лаптопа!Помогнете!
  Значи разбрах че имам проблем с инсталирането на драйвер за видео контролера!Уиндолса не може да намери съответните драйвери,и не знам от къде да намеря други???
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Значи разбрах че имам проблем с инсталирането на драйвер за видео контролера!Уиндолса не може да намери съответните драйвери,и не знам от къде да намеря други???

<div align="right">Originally posted by deveca*-*20/07/2004*:* 01:23:47</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

От сайта на фирмата производител на лаптопа или от някой които има съ_тия модел.
  Да беше писал какъв модел е лаптопа ???
  Момчета изказвам най искренните си Благодарности и ви казвам че вие сте номер едно Благодаря ви за помощта и да знаете - оправих всичко... Б лагодаря ви още веднъж!!!