Относно Remote Connection WinXP
Проблема ми е следния :
Създавам Remote account ,но когато някой се логне с account-а
ме Logoff-ва или обратното. Как мога да направя ,така че да могат и 2-та Usera да ползват компютъра по едно и също време т.е. да има 2 Usera по едно и също време online ?
Нещо не мога да разбера въпроса ти.Какво значи
<font color="red">"2-та Usera да ползват компютъра по едно и също време т.е. да има 2 Usera по едно и също време online ? "</font id="red">
Е, това мисля, че не може да стане !
Предполагам, че идентифицирането става чрез съответствие "потребител - сесия", поради което не можеш да имаш едновременно активен един и същ потребител в две сесии (хм, не знам дали се изразих правилно, но ако ползваш ICQ, ще ме разбереш за какво говоря).
Изходът от положението: правиш си идентични като права user1 и user2 и се логваш от различните места с различни user-и (не съм го изпробвал на практика, но логиката е такава). Освен ако рестрикцията не е от типа "само един активен user"... тогава едва ли има изход [V] Ама наистина не си обяснил добре и май само гадаем...
Доколкото разбрах, човека иска докато той се е логнал на компа локално и си работи, да може друг да се логне дистанционно - това първи вариант. Втори - два узера да се логнат едновременно дистанционно без да си пречат (без да се LogOff-a единия).
Ако правилно съм разбрал, мисля че засега това е невъзможно. Такава опция доколкото съм запознат се предвижда във финалната версия на SP2 за WinXP.
ами явно си на Windows XP а той не е предназначен за сървър все пак , Windows 2003 Server подържа това което искаш.
Също можеш да ползваш софтуера WinConnect. Той позволява до 22 logina при WinXP
Засега това не е възможно. От M$ твърдят, че с излизането на SP2 ще стане възможно. Дотогава можеш да използваш някой от другите софтуерни продукти с тази цел ;)
Блгодаря за информацията ще се опитам да се оправя .Ако ли пук не сменям операционната система :)