-
Font-problem
Имам инсталиран winxp sp2. От известно време имам следния проблем. Когато отворя програма менютата на която са на български на някои места се виждат маймуни. Сигурно по невнимание съм повредил или изтрил някой шрифт, но незанам кой. Това се получава сбс плейер и други програми. Според вас какъв е проблема и може ли да се реши без преинсталация ?
-
Font-problem
Здрасти.
По този проблем има вече достатъчно изписано във форума, просто потърси с търсачката.
Успех!
-
Font-problem
Проблема ти не е "Font-problem" , а проблем с кирилизацията. Както каза IvO_tm във форума има изписано много по този въпрос. А ако не ти се търси, предполагам си чувал за "Кирилизацията на injinera" [:)]
http://injinera.bgplus.com/na4alo.htm
-
Font-problem
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Имам инсталиран winxp sp2. От известно време имам следния проблем. Когато отворя програма менютата на която са на български на някои места се виждат маймуни. Сигурно по невнимание съм повредил или изтрил някой шрифт, но незанам кой. Това се получава сбс плейер и други програми. Според вас какъв е проблема и може ли да се реши без преинсталация ?
<div align="right">Originally posted by abv - 01/09/2004 : 21:51:45</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Възможна причина е да си побългарил уиндоуса с по-малкия 3 Мб Lipsetup.msi, a не с 5 Мб, който изисква SP1. Има възможност да си поправиш проблема, като превключиш на сръбска кодова таблица.
-
Font-problem
Просто си сложи Language for Non - Unicode Programs да ти е Bulgarian.
-
Font-problem
Благодаря ви за съветите. Проблема се оправи като минах през сръбски настройки. Благодаря !