Проблем с аудио карта ли кодеци???
Това е проблем на една моя приятелка.Моля за вашето съдействие, защото аз и хабер си нямам от какво може да е.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Проблема ми е такъв,че не мога да изгледам и един филм като хората.
Та ... При всяко зареждане на филм , независимо , .avi ,.asf, или .mpeg
Всички гласове се чуват на бързи обороти , опитах какво ли не ...
Някой да ми обясни в какво се състои проблема . Възможно ли е проблема да е хардуерен?</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
п.п. Предложих й да си изтрие кодеците и да си сложи Ace mega codec pack, а после и ffdshow или SLD codec pack.Благодарим ви предварително!!![:D][8D][:)][;)]
Я кажи каква е соунд картата или ако знаеш дали потдържа семплираща честота 48kHz.
Ами доколкото ми каза - "Yamaha opl3-SaX"(3) - това трябва да е... Картата не е оригиналната, с която е купено PC-то и дали може има някакъв конфликт с конфигурацията ме пита също[?]
Абе точно с едни стари ямахи иамше проблем. Май при теб за това става въпрос. Да месня соунд картата.
Аз имам такава подобна.При нея пък пее извесно време и спира да работи. като сменя pci слот-а и пак си бачка малко... и така. Много кофти:(
С такава карта се мъчих 2 години,по добре я смени 5-6$ са.
Ако не ти се сменя направи следното:
Пусни в WinAmp някоя песен,дай и пауза,минимизираи WinAmp и пусни филма с друг плейър
Пробвал ли си с ReClock ?