XP Home edition startup problem
Преинсталирах си windows xp home editition, инсталирах всички програми който ми трябват( norton av, zone alarm). Проблемът е че когато включа компютъра windows зарежда само няколко от зададените програми и спира след 20-30 секунди продължава да зарежда и стартира и останалите програми и чак тогава пуска мелодията за зареден windows. До сега никога не е ставало така след преинсталация. През тези 20-30 секунди аз мога да си пускам и отварям каквито искам файлове.
Каква е причната за това забавяне на зареждането?
имаш ли мрежова карта на дъното и ако имаш - дали IP address не е автоматичен ?
Имам мрежова карта ама IP ми е статично.
Имаш ли SCSI или USB устройства?
Виж дали не е маркирано Automatically search for network folders and printers...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Преинсталирах си windows xp home editition, инсталирах всички програми който ми трябват( norton av, zone alarm). Проблемът е че когато включа компютъра windows зарежда само няколко от зададените програми и спира след 20-30 секунди продължава да зарежда и стартира и останалите програми и чак тогава пуска мелодията за зареден windows. До сега никога не е ставало така след преинсталация. През тези 20-30 секунди аз мога да си пускам и отварям каквито искам файлове.
Каква е причната за това забавяне на зареждането?
<div align="right">Originally posted by diviq - 08/09/2004 : 21:36:52</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Това е бъг в Нортъна, махниго и всичко ще се оправи, гарантирам.