Проблем с Win2003 и Lexmark Z35
Спешен проблем!!!
Имам току що инсталиран 2003, към който има включен принтер Lexmark Z35 лъм USB порта.
Всичко минава нормално, драйверите се инсталират и принципно има връзка с принтера, но документите не се разпечатват!!!
Показва ги в "опашката" като печатащи се, но самия принтер бездейства!
Като дам Cancel на документа който "уш" се печата, ми изписва "Deleting" и така си остава!
Помагайте моля защото принтеа е от жизнена важност!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Спешен проблем!!!
Имам току що инсталиран 2003, към който има включен принтер Lexmark Z35 лъм USB порта.
Всичко минава нормално, драйверите се инсталират и принципно има връзка с принтера, но документите не се разпечатват!!!
Показва ги в "опашката" като печатащи се, но самия принтер бездейства!
Като дам Cancel на документа който "уш" се печата, ми изписва "Deleting" и така си остава!
Помагайте моля защото принтеа е от жизнена важност!
<div align="right">Originally posted by Zetle - 13/09/2004 : 14:42:23</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не си инсталирал правилно драйвера на принтера. Инсталирай го от СД-то към принтера, а не от вградения във уиндоуса драйвер.
Ами уш е от CDто!
В бързината не видях какво е, а и дойдох на готово.
Най-вероятно уина си го е инсталирал и като гу реинсталвам слага пак неговия си.
Оправих го!
Свалих официалните драйвери от сайта за Win2k,XP & 2k3,
разкарах старите, сложих новите и тръгна!
Ще тръгне я. То трябва да се внимава в картинката. USB принтерите са понякога малко капризни, особенно, когато са с виртуален порт.