всички бг страници ми се появявят с въпросителна
Здравейте, имах вирус някакъв червей, W32.Parite, махнах го но от тогава всички станици в които има кирилица ми се зарейдат със въпросителни. интересното е че докто се зарейда самата страница виждам текстовете на български, но след като се зареди напълно се сменят със въпросителни.. Другият ми проблем е че автоматично ми се отваря експлорера и тръгва да зарежда някакъв саит www.searchmiracle.com. Няма го в home page-а на експлорера, пробвах и с преинсталация на самият експлорер, и даже с рестор на windows-а, но и това не помага, даите някакви предложения Моля
Благодаря предварително
По първия въпрос:
от менюто view --> encoding --> Cyrillic (Windows) или Cyrillic Windows-1251
---
По втория въпрос:
пробвай с <font color="red">CWShredder</font id="red">.
това с encoding-а го пробвах, но няма ефект. другото интерсно е че през windows explorer всичко си върви правилно, но като отворя internet explorer-а се прецаква.
А по вторият проблем мерси - маи стана, ще си покайе времето но тая програмка махна нещо
Относно енкодинга е възможно да имаш повреден и/или липстващ файл от обкръжението на IE. Пробвай да намериш SETUP* файла на IE-то и там има опция Repair т.е. да го поправи. Най-добре преинсталирай IE, а още по-добре премини на Mozilla Firefox и сложи IE-то на трупчета.[:D]
--------
WinPatrol тази програма предпазва IE-то от паразити, които му се лепята, като мухи на мед. Това в случай, че предпочиташ да продължиш да работиш с IE.