-
Проблем с кирилица
С кирилицата на injinera съм и се получава разминаване с kredor-a на форума. Когато искам да превключа на кирилица или латиница трябва първо да наглася тази на injinera и после тази на форума. Например превключвам на латиница, обаче kredor-a е останал на кирилица и съответно трябва и него да превключа, което е ужасно досадно, като се има предвид колко смени се налагат в един пост с термини.
-
Проблем с кирилица
Понякога прави същото със системната кирилица на Windows XP (тръгвам да мина обратно на латиница, пък Кредор си стои на BP). Не мога да уловя кога точно.
-
Проблем с кирилица
Ами тя тази на форума е с преоритет. Аз винаги я държа на EN, а кирилицта си я превключвам от тази на Win-a
-
Проблем с кирилица
@Julian
Проблема е, че ако kredor-a е на eng, дори да съм превключила тази на win-a на кирилица пак си пиша на eng.
И при мен, както и при Dark Skywalker не се получава винаги, но и аз не мога да хвана кога точно.
-
Проблем с кирилица
Аз съм с флекстайп и понякога пак се получава такова объркване. Например: Кредора не го пипам, сменям си клавиатурата от флекстайпа. Докато Кредора е на "En" всичко е "ОК". Мога да пиша на кирилица и на латиница. Понякога обаче, незнам как, се смена (кредора) на кирилица - аз не съм го превключвал (или по-точно казано, не умишлено). След това вече мога да пиша само на кирилица независимо каква клавиатура избирам от флекстайпа, докато не сменя кредора на латиница.
-
Проблем с кирилица
При мен на един от компютрите (notebook) понякога изчезва временно възможността за превключване на windows-ката подредба с помощта на клавиш, но като че ли става изобщо в IE, а не само във форума.
@Sunny
Обърни внимание - това, което си написала в първия си пост е вярно - ако kredor е на кирилица, то писането във форума е на кирилица, независимо от състоянието на текущата windows-ка подредба.
Твърдението ти във втория пост е обратно на първото и най-вероятно не е вярно (не си обърнала внимание, според мен) - при kredor на EN досега на всеки компютър, от който съм влизал във форума с приоритет е била windows-ката подредба
@Pat, Dark Skywalker
Превключването между различните клавиатури на kredor става с double-shift [;)] - възможно е и неумишлено да се направи.
-
Проблем с кирилица
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
@Pat, Dark Skywalker
Превключването между различните клавиатури на kredor става с double-shift [;)] - възможно е и неумишлено да се направи.
<div align="right">Originally posted by Raid*-*26/09/2004*:* 00:18:49</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Aaaa, така вече съм съгласен![:)]
-
Проблем с кирилица
Аз свикнах да работя през прокси. Просто нямам нерви да гледам сайтовете във вида, дето ми ги показват.
И във Форбинден листа наред с класическото *banner* стои и
wk.kredor.com/*
Диалектика! Те качват, понеже някой си плаща - мисли, че си прави реклама. Ние махаме и си работим спокойно. Всички са доволни!
Ползвам FreeProxy - то освен да филтрира, може и да обслужва до 3000 заявки, тоест, може да се закачи и друг(и) компютър ;))
-
Проблем с кирилица
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Диалектика! Те качват, понеже някой си плаща - мисли, че си прави реклама. Ние махаме и си работим спокойно.
<div align="right">Originally posted by injinera - 27/09/2004 : 09:54:22</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Напълно съм съгласен с Инжинера, а освен това смятам че е просто нелепо да има хора без кирилица от операционната система, при положение че има толкова решения.