-
WinXp Logon
Здравейте
Много хубав форум който винаги ми е помагал да се справя с проблеми. За това отново се обръщам към вас.
Та значи проблема е следният: Пуснах "Ad-Aware 6.0" да поизчисти това онова от машината и стана белята, Изтрих всички боклуци които ми предложи програмата, попита ме дали да изтрие някакъв файл при следващото рестартиране и аз се съгласих. И сега не мога да се логна в XP-то, зарежда до логон натискам бутона и се получава Логофф. Немога да вляза нито през сейф мода, нито мога да ползвам "ласт сейф гут конфигурация" .
Благодаря на всички предварително.
-
WinXp Logon
Nai lesniyat na4in e da preinstalira6 windowsa vurhu teku6tata ti instalaciya i da si vuzstanovi6 iztritite System files. Sledva6tiyat put gledai vnimatelno kakvo 6te izbur6e6 s adware:).
-
WinXp Logon
Остави преинсталирането настрана.
Изтрил си или си модифицирал userinit.exe. Там ти е проблема. [AFAIK]
Намери начин да възстановиш файла или да го върнеш в старото му състояние.
Когато успееш да се логнеш след това, ще видим какво има при теб на компютъра, което не харесва на Ad-Aware.
-
WinXp Logon
Наложи ХР инсталация върху стария ХР, тъпо, но понякога помага. Проблема ти е от друго място, а не от Ad-Aware 6.0, защото, като програма не прави кой-знае какви промени в ОС. Ако не стане се обади, имам и други идеи.
-
WinXp Logon
С преинсталация върху старият вин. не се получи, преинсталирах го на чисто и мисля повече да не ползвам Ad-Aware-то, е вярно че аз сам съм си виновен че чета между редовете но необръщам внимание на всички съобщения.
Благодаря ви.