ЛЕПКАВА СТРАНИЦА ВЪРХУ ДЕСКТОПА
  Невиждам защо секи път когато видите нещо подобно започвате да предлагате анти вирус software?!

ru-boy първо се заинтересувай и после предлагай такива решения...  

Това не е вирус. Може да сочи към вирус но самото то не е. Всеки може да си сложи HTML на desktop-a. Това си е възможност са самоя Windows. Тези www-та по Internet исползват точно тази възможност на Windows. 

Ще повторя пак и за последно, че това което предложих по-горе като решение е стандартно за такава ситуация и това не е вирус . Приемете го както искате[:)] Така проблема се решава до следващо посещение на www което сще му сложи пак HTML на desktop-a. Както при антивирусните програми ... толкова са добри че и с последни updates вирусите пак си флизат ...

Няма да говоря по тази тема повече ... [:D]
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Невиждам защо секи път когато видите нещо подобно започвате да предлагате анти вирус software?!

ru-boy първо се заинтересувай и после предлагай такива решения...  

Това не е вирус. Може да сочи към вирус но самото то не е. Всеки може да си сложи HTML на desktop-a. Това си е възможност са самоя Windows. Тези www-та по Internet исползват точно тази възможност на Windows. 

Ще повторя пак и за последно, че това което предложих по-горе като решение е стандартно за такава ситуация и това не е вирус . Приемете го както искате[:)] Така проблема се решава до следващо посещение на www което сще му сложи пак HTML на desktop-a. Както при антивирусните програми ... толкова са добри че и с последни updates вирусите пак си флизат ...

Няма да говоря по тази тема повече ... [:D]

<div align="right">Originally posted by Allanon - 29/11/2004 :  17:38:31</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Драги ми Allanon, когато предлагам нещо то не е случайно. Вярно е, че става дума за а.в. програма, но това което предложих е всичко друго, но не и обикновенна а.в. програма, <font color="red">а мощен скрипт блокинг</font id="red">. Без да си си направил труда да я изпробваш в реална ситуация не давай компетентни мнения. А решението, което си предложил е доста наивно и не решава проблема, а само го замазва в най-добрия случай.
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

но не и обикновенна а.в. програма, <font color="red">а мощен скрипт блокинг</font id="red">.

<div align="right">Originally posted by ru-boy*-*29/11/2004*:* 18:31:20</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Това важи ли за HOME версията или е само за PRO?

Така и не успях да намеря читав Registration Key.

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

но не и обикновенна а.в. програма, <font color="red">а мощен скрипт блокинг</font id="red">.

<div align="right">Originally posted by ru-boy - 29/11/2004 :  18:31:20</div id="right">

Това важи ли за HOME версията или е само за PRO?

Така и не успях да намеря читав Registration Key.

<div align="right">Originally posted by dP - 01/12/2004 :  14:14:38</div id="right">

Ползвам само Pro версията и няма наблюдения върху Home версията. Доста рових и аз за key, но не открих. Намерих един генератор само за версия 4.0, но за 4.5 не е подходящ. Ако откриеш нещо се обади.
  имам кей генератор за 4,5...ама няма каде да ви го кача
  Ако не те затруднява, прати го на dedoP@mail.bg. Аз ще го кача.

Сложих HOME за проба:

[image]http://dedop69.narod.ru/Avast.JPG[/image]

Поорязан е.
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">имам кей генератор за 4,5...ама няма каде да ви го кача

<div align="right">Originally posted by mikk - 02/12/2004 :  10:24:45</div id="right">

Дай го бе човече. На hit.bg го качи с линк или ми го прати на емайла. Провери ли дали работи коректно.
  ми добре,обаче не ти знам меила,прати ми едно писмо на mikk@abv.bg,аз ще ти върна с кейгена,бачка си перфектно с про версията