-
Local Settings
Значи ,незнам проблем ли е или не но просто ми се стори малко странно в Local Settings в Documents and Setitngs имам стотици файлове започващи с Temp....предполагам знаете повечето са DLL,
HTML,TEX..и др.а и layout файлове та мисалта ми е трябва ли да са там , мога ли да ги махна и ако не то за какво служат ?
Благодаря предварително;о))
-
Local Settings
и аз ги имам, но досега и през ум не ми е минавало да ги трия.
ако искаш - пробвай - след това ще ни осведомиш за резултата.
- все пак Пастьор нали на себе си беше пробвал ваксината ??[:D][:D][:D]
<font color="orange">добавено</font id="orange">
- да се пожертваш за науката - малко неща са по-благородни...
-
Local Settings
Zaphod B не ми помагасш така честно;о)
Аз ако исках за науката нямаше да питам тук а направо щях да ударя Shift+Del..
-
Local Settings
ако е тук C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Temp
трий смело...резултата....свободно място на харда
-
Local Settings
Принципно навсякъде, където има " \Temp" може да се трие смело без да има последствия.
----------
D:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temporary Internet Files
D:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temp
D:\WINDOWS\Temp
D:\Temp
и т.н.
Това са част от така наречените Junk and Obsolete файлове и най-лесно се трият с подходяща програма.
други такива са
*.dmp
*.gid
*.chk
*.bak
*.old
*._mp
*.tmp
*.---
*.*~
~*.*
*.~*
и много други, включително файлове с нулева дължина. Та всичи тези могат да се трият безжалостно и без последствия за ОС, като резултата е облекчаване на системата, по-голямо бързодействие и др.
-
Local Settings
ммда ..изтрих ги(без последствия поне за сега;о)) имах около 5000 фаила общо 390Мб странна работа
От неправилната работа на някои програми ли се образуват или си е нормално до сега маи не се бях натъквал на подобно нещо или не ми е правило впечатление
Коя програма ги чисти тези неща?
Благодаря все пак ;о)
-
Local Settings
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...
Коя програма ги чисти тези неща?
...
<div align="right">Originally posted by BatVez - 16/12/2004 : 19:13:20</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">www.iolo.com System Mechanic 5
http://www.iolo.com/sm/index.cfm
Нужно е да се спомене, че такова триене не е съвсем безопасно.