-
Забавен Windows xp
Компа ми се изклю4ва,включва и рестартира бавно. При вклчване се чува нали музиката за включване а то още ми пише wellcome. Обаче не винаги прави такива проблеми. Обикновено се изключва и рестартира нормално но понякои пат стажа направо не непоносим. Какво ли не пробвах-преинсталация, форматиране и за вироси сканирвам но не намира и пак е забавено.
-
Забавен Windows xp
Try Lavasoft Ad-ware SE - free for home users
-
Забавен Windows xp
-
Забавен Windows xp
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">dash kakvo e tova
<div align="right">Originally posted by The Insane*-*13/01/2005*:* 19:04:40</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ad-ware cleaner:
http://www.lavasoftusa.com/software/adaware/
-
Забавен Windows xp
Какъв Ad-aware cleaner бе dash, човека е написал, че е форматирал ти го пращаш на черешата.
-
Забавен Windows xp
Ако си на "лан" нет може да ти бави от връзката...дай десейбъл на връзката махни кабела и пробвай с рестарт за да видиш как зарежда!
-
Забавен Windows xp
ДА ама не е оп лан. Щтото като ми стана забавено махнах кабела ама и това не помогна. Трябва да рестартираш от коп4ето за да се опраи. Направо нз ве4е какжо да правя
-
Забавен Windows xp
Ето какво ти предлагам: Създай batch файл с името ntosboot.bat например. В него напиши следното:
del "c:\windows\prefetch\ntosboot-*.*" /q
и го запиши в C:\....или където ти желаеш.След това стартирай ‘gpedit.msc’ – отиди в Computer Configuration/Windows Settings/Scripts(Startup/Shutdown) – кликни два пъти на Shutdown, след това Add и намери batch файла който създадe...рестартирай и виж какъв е резултата...успех !!
-
Забавен Windows xp
Пробвах с bath фаила ама пак не стана. Вече нз какжо мойе да се направи.