Windows.exe ми е заразен с w32\spybot.ddl. Как мога да го излекувам или не става? Какъв ще е ефекта ако го изтрия под DOS?
Преглед за печат
Windows.exe ми е заразен с w32\spybot.ddl. Как мога да го излекувам или не става? Какъв ще е ефекта ако го изтрия под DOS?
Ами по принцип в никоя версия на уин няма стандартно windows.exe така че ако питаш мен спокойно може да го затриеш този файл.
Но за всеки случай първо пробвай с Ad-Aware или SpyBot дали няма да го изчисти по-културно
http://search.symantec.com/custom/us/query.html
В търсачката пишеш Spybot
Маркираш Viruses, Trojan horses, Worms and Macros
Там ще намериш и подробна информация как да го изтриеш.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Windows.exe ми е заразен с w32\spybot.ddl. Как мога да го излекувам или не става? Какъв ще е ефекта ако го изтрия под DOS?
<div align="right">Originally posted by iliyan*-*27/01/2005*:* 22:20:35</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Самия windows.exe ти е червея/вируса - първо спри процеса (windows.exe) и след това го изтрий без да се замисляш. В никоя версия на Windows няма такъв системен файл.