Как да върна Ctr+F4 към нормалната му функция?
Привет!
Ситуацията: Прясно инсталиран WinXP SP2.
Ctr+F4 прави каквото трябва - затваря текущия файл (Word, Excel, Acrobat Reader, ...)
Качих програмката MSIPVS за тунера MSI-TV@nywhere-Master.
Оказа се, че вече Ctr+F4 не затваря файлове, а отваря/стартира програмата MSIPVS.
Ще спомена, че по време на инсталирането на въпросната програмка няма любезни въпроси какво точно искаш и какво не искаш да ти бъде инсталирано.
Та въпросът ми е: Как да върна Ctr+F4 към нормалната му функция като продължа да ползвам MSIPVS?
Не ми казвайте колко е зле MSIPVS - всеки ден работя с нея...
ми вместо Ctr+F4 ползвай Ctr+W за затваряне на файловете... [;)]
даже е по-удобен и бърз... [:D]
а това MSIPVS не го знам, но разгледай из настройките му дали има опция за спиране/редакриране на бързите му клавиши...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ми вместо Ctr+F4 ползвай Ctr+W за затваряне на файловете... [;)]
даже е по-удобен и бърз... [:D]
<div align="right">Originally posted by Dockera*-*31/01/2005*:* 13:26:33</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Кратко, точно, ясно, че и веднага. Mr. Proper ряпи да яде ...
Много благодарности за отговора ти. Не е съвсем по въпроса, но върши мнооого добра работа.
Пак като си помисля обаче ... Някой ден ще натисна по инерция Ctr+F4 докато работя вкъщи и веднага ще се чуе зад гърба ми: "Така работиш значи, а?!" [8)]
Та ако все пак има начин да си върна Ctr+F4 - кажете, моля! [?]
ЕДИТ/Добавено
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">а това MSIPVS не го знам, но разгледай из настройките му дали има опция за спиране/редакриране на бързите му клавиши... <div align="right">Originally posted by Dockera - 31/01/2005 : 13:26:33</div id="right"></td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Няма.
това за тунера за да следи постоянно какво си натиснал най-вероятно е добавил някое туулче да се стартира с уиндоуса. Провери там и виж ако го изключиш дали няма да се оправи.
бе нормалната функция не е ли alt +F4 а не ctrl + F4 ?
предлагам да си прочетеш документацията за тунера и по-точно частта наречена "<font color="red">Hot Keys</font id="red">" !
не съм сигурен, но си мисля че производител от ранга на MSI би предвидил твоя/подобен проблем и би се погрижил за него...
успех!
и дано да съм прав, че иначе резултата веднага ще е:
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> Някой ден ще натисна по инерция Ctr+F4 докато работя вкъщи и веднага ще се чуе зад гърба ми: "Така работиш значи, а?!" [8)]
<div align="right">Originally posted by prt - 31/01/2005 : 13:43:29</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
[xx(]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">това за тунера за да следи постоянно какво си натиснал най-вероятно е добавил някое туулче да се стартира с уиндоуса. Провери там и виж ако го изключиш дали няма да се оправи.
<div align="right">Originally posted by XaMaB*-*01/02/2005*:* 11:59:49</div id="right">
Вчера беше Трифон зарезан и не бях в състояние да проверя. Довечера...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">бе нормалната функция не е ли alt +F4 а не ctrl + F4 ?
<div align="right">Originally posted by kaliobg - 02/02/2005 : 01:14:14</div id="right">
Ако в Word си отворил 2 документа, то (alt +F4) ще затвори целия Word (цялото приложение), т.е. и двата файла докат (ctrl + F4) и (ctrl + w) затварят само единия (активния) документ.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">предлагам да си прочетеш документацията за тунера и по-точно частта наречена "<font color="red">Hot Keys</font id="red">" !
не съм сигурен, но си мисля че производител от ранга на MSI би предвидил твоя/подобен проблем и би се погрижил за него...
<div align="right">Originally posted by Zaphod B - 02/02/2005 : 01:24:02</div id="right">
Прочетох старата, прегледах и най-новата документация (цялата). Нищо по темата. Има Hot keys, но се говори само за клавиши, които функционират, когато програмата е вече стартирана и е активна.
Преди бях само с XP (+/- СП1) и този проблем го нямаше. Сега съм със СП2...