искам да си вържа телевизора с....
видеокартата ми е GEFORCE MX440 with AGP8
на WINDOWS XP съм и искам да си вържа тележизора с PC-to
но нещо не се получава като го рестартирам PC-to WINDOWSA трагва на телевизора зарежда до WINDOWS XP i щом требва да зареди операционната ми система до там на телевизора ми излиза стандартния адпис VIDEO и до там няма Windows!!!
Моля помогнете ми как да стане работата?
Мерси предварително!!
мини на по-ниска резолюция - 800х600, опитай и други
поиграй си с нмастройките на екрани избери да са clone после на full screen video избери телевизора, едва ли ще искаш да гледаш нещо други на тв-то и също махни кабела на кабелната
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">поиграй си с нмастройките на екрани избери да са clone после на full screen video избери телевизора, едва ли ще искаш да гледаш нещо други на тв-то и също махни кабела на кабелната
<div align="right">Originally posted by glarus*-*17/04/2005*:* 01:15:42</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И си сложи задължително протектор на кабелната "Зевс 7".Оправя много проблеми.Инсталирай си NVidia примерно версия 56.72/ за нея съм сигурен, че не прави проблеми/
мерси за съветите сега ми трагна видеото на телевизора обаче не ми вади субтитрите като пипна настроиките на видео картата ми вади субтитри пак нямам видео?
някакав съвет?
Смени си програмата за субтитри.. ползвай FFDSHOW
Това се оправя от настройките за "Overlay" на картата или на плеара с който пускаш филмите.
излизат субтитрите но само на PC-to а на телевизора не
пък като пипна настроиките на драйвера излизат субтитри на Телевизора но пък няма картина
Мерси пак за съветите
А с коя програма гледаш филми?
Не съм спец, ама при мен проблема беше с черно - бял образ на телевизора от видео Джи форс 5200. Проблема при мен се реши с изтегляне и инсталиране на последния драйвер от сайта на производителя. Ако искаш, може да пробваш и това.
Н видия има известни подобрения в новите драйвъри - това е реплика на пича дето ме посъветва да го направя.
Успех!
Мерси за съветите оправих положението сас опциите на драйвера и по точно със "Overlay" и сега вси чко е на 6!!
Мерси отново!!
Как по точно го направи?И аз се боря от месеци с този проблем и накрая го зарязах.От там от където казваш опитах всички опции и не става.Напоследък поради тази причина гледам филми само с вградвни субтитри.
Ще се радвам да споделиш настройките.
еми виш хубаво тая опция "Overlay"
от там се настройва пробвай не може да не стане !!!