-
PROBLEM!!!
нуждая се от съвет относно паралата при стартиране на уиндос ХР. Малкия си е играл и е сложил някъква палрола която е забравена и сега неможем да работим. Бях решел и да преинсталирам уиндоса, но немога да вляза в БИОС-а оказа се, че и там иска парола, а компютъра е в гаранция и нестава да се махне батерията на дъното. Дял С е под НТФС и немога да инсталирам и Уин 98. Кажете някоя програма или начин да си влезна в компа, а също и да махна парлолата на БИОС-а
-
PROBLEM!!!
Ами относно Windows-a защо не влезнеш с администратора предполагам юзъра,на който е сложена паролата не е администратора и оттам вече си махаш или променяш паролата,на който искаш юзър.Иначе имаше някакви програми за ресетване на паролата не помня имена а и не ми се е налагало да ги ползвам поразтърси се малко точно в този форум имаше писано по този въпрос.А иначе за паролата на БИОС-а незнам през Software-а дали ще можеш да я разкараш без да отваряш компа малко трудно ще стане.Чувал съм нещо че можело да се махат паролите на БИОС-а през Win-a,но само съм чувал незнам въобще как става и дали е възможно.
-
PROBLEM!!!
-
PROBLEM!!!
доколкото разбирам има и парола на биоса, което означава че не може да накара машината да се стартитра от CD или от floppy, ако е така много лошо вин съвета на TRIPLE H, да влезнеш с админ парала или гуест, ако си оставил админ паролата за теб, ако не мисля, че ще се наложи да ходиш във фирмата за да ти слагат нова лепенка.
-
PROBLEM!!!
SAMInside намира всички пароли, въпрос на време.
Windows XP / 2000 / NT Key ресетва паролата на администратора на 12345. Иска зареждане на системата от CD или дискетка, но както си се навил да инсталираш 98, явно можеш.
А с помощта на Winternals Administrator Pack можеш да правиш каквото си поискаш с РС-то си, дори и да е заключен администратора с парола.
Понеже имам подозрения, че паролите от линка на breii може и да не работят на най-новите РС-та, да те посъветвам да натиснеш ESC или F8 след изписукването, за да влезеш в Boot менюто - повечето нови дъна го поддържат.
Успех! :)