-
Windows 2003 SP1
Имам машина с win2k3. Инсталирал съм SP1 с опция /n, което означава "Do not backup files needed for uninstall".
Поради една или друга причина ми се налага да го деинсталирам и да го сложа наново, или другия вариант е да го инсталирам напрово отгоре. Но в случая системата ми казва, че вече има такъв и трябва да го деинсталирам, което няма как да стане след като нямам "uninstall information" !
Въпроса ми е как да преинсталирам SP1, изключвам възможността repair?
Предварително благодаря;)
-
Windows 2003 SP1
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">
Поради една или друга причина ми се налага да го деинсталирам и да го сложа наново,........
<div align="right">Originally posted by Dream*-*22/06/2005*:* 12:08:20</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
защо просто не го делнеш ?
deltree c:\windows
deltree c:\Progra~1
<font color="orange">добавено</font id="orange">
значи, сега разбрах.....[B)]
ти искаш само SP1 да махнеш, не целия Win...
в такъв случай - не знам..
-
Windows 2003 SP1
няма начин, дори и рипиър не съм сигурен че ще върне нещата - само преинсталация на ОС ще да е.
-
Windows 2003 SP1
Единствения начин е да качиш по-нов билд на СПто!
-
Windows 2003 SP1
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Единствения начин е да качиш по-нов билд на СПто!
<div align="right">Originally posted by Zetle*-*22/06/2005*:* 23:47:47</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
само дето такъв за 2003 няма(не съществува/not/n exist)...[B)]
обаче,
докато пишех горните редове ми хрумна :
- ако някой съфорумец вече е инсталирал SP1 за 2003 - то той вече има на харддиска си uninstall information .....
- та той може да помогне - само трябва да си поиграе малко....
всъщност - няма да стане - най лесния вариант ще е - Dream да дойде до нас (естествено с няколко големи шишета бира) , да си донесе конфигурацията - да и инсталираме 2003(и SP1 естествено) на мой харддиск - .... - после да го мислим.....[B)]
трудна работа ще е .. - ама поне ще изпием бирите... [:D]
[:D]
-
Windows 2003 SP1
Щото пък тая ънинстал инфо изобщо не зависи от конфигурацията и инсталираните пачове, програми и още 1000 неща.
Ама това за бирите няма да ви пречи.