ПОМОщ:нямам звук на компа
ще се опитам по на кратко да опиша проблема.Инсталирах WINDOWS XP английска версия на лап топ - SONY VAIO и след това обърнах WINDOWS-са на български с друга програмка .Единствения проблем който се получи , че нямам никакъв звук на рс-то , всичко друго е ОК .Имам и персонално РС PENTIUM - 3 на него също инсталирах по горе описаното и стана всичко точно , при него не се появи този проблем .ще ви бъда много благодарен ако ми помогнете !!!
Re: ПОМОщ:нямам звук на компа
Ами за начало най-вероятно е виндовс-а да не ти е познал звуковата карта и по тоя повод да не е инсталирал драйвер... така че - сайта на производителя на лаптоп-а и сваляне на драйвери за картата, инсталация и т.н. пък ако пак не работи - кажи.
Тая програма дето "побългарява" уйндоуса, не може ли да се деинсталира. И ако може и я махнеш , решава ли се въпроса? Това важи в случай , че преди да си я инсталирал компа е имал звук.
Имал съм изчезване на звука при лаптоп само при 'форсиран рестарт' . Единствено се оправяше след изключване + включване ( не от рестартиране ) . Иначе имаше ли звук след инсталацията или по време на инсталацията ? Пробвай с
"Troubleshoot-ерът" на самият Виндоус или "update" на драйвера.
Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Тая програма дето "побългарява" уйндоуса, не може ли да се деинсталира. И ако може и я махнеш , решава ли се въпроса? Това важи в случай , че преди да си я инсталирал компа е имал звук.
Не нее от програмката за "побалгаряване" заштото звук си няма ош6е при инсталацията на самия WINDWS.Преинсталирахго оште веднаж но пак се получи саштия проблем.Даи някаква друга идея
Цитат:
Първоначално публикувано от oc00l
Имал съм изчезване на звука при лаптоп само при 'форсиран рестарт' . Единствено се оправяше след изключване + включване ( не от рестартиране ) . Иначе имаше ли звук след инсталацията или по време на инсталацията ? Пробвай с
"Troubleshoot-ерът"* на самият Виндоус или "update"* на драйвера.
Пробвахго с ´вклучване+изклучване но не става.Кажи от каде даси драпна този драивер
Когато искам да пусна плеара на WINDОUWS ми исписжа ето този проблем
Error ID=0xC00D11BA,ConditionID=0x00000000,и понеже несам толкова наясно с РС-та штежи бада много благодарен ако ми помогнете да разрешиме този проблем
Цитат:
Първоначално публикувано от DeathKnight
ОК благодаряти за адреса но ако каже6 и на непросветения АЗ,каксе казва този драивер които трябва даси драпна 6тесамти много благодарен дано немисе нервирате на некомпетентноста,но какво дасе пражи човек цял жижот се учи :huh:
http://esupport.sony.com/perl/select...ER&PRODTYPE=24
оттук нататък - сам. избери си точно модела и си готов
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
ок благодаряти отивам дасе боря :)
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
Ох, глеи сега.Влезнах на този линк които сими дал штракнах на падаштото мену за МОДЕЛ на РС-то има доста модели но не и моя : РСG-582M-проблемае че всичкое на англииски и немога дасе оправя та мисалтамие 6тети представявали трудност даго намериш този модел и ако нее нахално дами обясниш после каде точно да вляза и даго изтегля този пуст драивер.Предварително благодаря на всички отзовалисе. :)
Mod EDIT Slero: За допълване на мнения използвай връзката "Промени", вместо да пускаш последователни мнения и да си отговаряш сам
вярно, че го няма.
в такъв случай става въпрос за "локализиран" продукт (да речем само за *****, или само за турция...). правиш следното - започваш да гледаш моделите, близки до твоя - примерно 580 или нещо от рода и си го разпознаваш по външен вид. след което теглиш драйверите