Abbyy Fine Reader 5 pod win2k/XP
sled kato skanira i razpoznae kato tekst, ne iska da mi go zapishe pod nikakyv file, vkliuchitelno i ne mi dava da iznesa infoto prez clip boarda. Luda rabota. I tova samo pod win2k/XP
pod win98 vyrvi ta sa kysa... mamka mu!
Niakoi da ima sp2 za tva chudo?
no pain - no gain
Mislja 4e tova e zastoto ti e iztekyl sharware sroka. Kato slozhi6 cracka maha preduprezhdenieto, 4e ti ostavat edikolko si dni, no sroka si vyrvi i kato minat 30 dena hop nisto ne pomaga ve4e.
Pri men e systoto polozhenie, taka i ne uspjah pove4e da go podkaram.
Zaradi tazi typotija si napravih specialno edno drive ot 500 Mb i si slozhi win98, ta da moga da go polzvam. Mnogo typo ot moja strana, ama ako njakoi ima po-dobra ideja da vika
ami oshte pri instaliraneto ne iska.
i zashto pod 98 da ne mu izticha sroka.. :(
sega uj shte mi pratiat niakyv crack, koito opravial tozi problem, ama shte vidim dali raboti.
ako raboti, shte ti go pratia.
no pain - no gain
Zdravej. http://svetliof1.hit.bg/pc_help.htm 10 statia e za tebe. Pozdravi
Svetlomir
kakvo znachi, che ogranichenieto e v goleminata na file-ovete do 70 mb?
t.e. vsichko file-ove moga da opravia do 70 MB, ili kato cialo edin file ne moje da mi e goliam poveche ot 70 mb? i ako e vtororoto e dobre, osobeno i kato mu vyrvi sp1-2
inache az namerih nai-posle crack, koito da mi pozvoliava da si polzvam fine reader 5 pro v XP
no predi nego pyk se izpolva edin reg file, koito maha prokletoto stop msg.
ako na niakoi mu triabva moia variant, da mi prati mail, sht emu otgovoria s attachmant.
no sega shte si drypna i office varianta, da ne stane niakoi prostotia s moito pro. :)
10x svetliof :))
no pain - no gain
Za nishto priatel :) Taka si e, koito ne si pazi fajlowete riskuvat drugite da gi "vzemat malko nazaem" :) Nameknah che vsichkite fajlove sa po 5 mb *.RAR. Durpash, razarhivirahs i poluchavash 3 papki. V ednata ima language editor, koito obrushta interfejsa na bg ezik, vuv vtorata ima bg ezicite i oshte drugi, a v tretata e ofise instalaciata i v 4-tata e SP2.:) BDW onzi site neshto ne raboti za sega )www.daobg.com) veren li e linka?
Pozdravi
Svetlomir
pravish si file primerno stopmode.reg i vutre s text editor:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ABBYY\FineReader\4.0\New User Defaults\FineForms4\Fine Objects]
"ErrorStopMode"="NEVER"
"AssertStopMode"="NEVER"
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ABBYY\FineReader\4.0\New User Defaults\FineReader4\Fine Objects]
"ErrorStopMode"="NEVER"
"AssertStopMode"="NEVER"
[HKEY_CURRENT_USER\Software\ABBYY\Fine Objects]
"ErrorStopMode"="NEVER"
"AssertStopMode"="NEVER"
[HKEY_CURRENT_USER\Software\BitSoft\FineOCREngine\FINE OBJECTS]
"ERRORSTOPMODE"="never"
"AssertStopMode"="never"
svetliof
tozi site koito ti dadoh, triabvashe da raboti, ama na..
poneje go hostvam pri men.
Predi mi beshe na win-a
sega obache si slojish FreeBSD na edna mashina i go napravih router i web server.
Abache prekaleno paranoichno mi e nastroen FireWall-a :)))
Skoro shte trygne :))
no pain - no gain
Old_moon ste mozhe6 li da mi prati6 tozi crack ako ne ti e problem. E-mail mi e trastikata@hotmail.com
Merci old_moon sega si ba4ka perfectno. 10x