Re: WinXP се рестартира сам
А този patch за премахване на активацията дали ти е бил читав? Според мен това никак не е "невинна програмка". В крайна сметка можеш ли да влезеш в Safe Mode? Ако да - направи го и пусни едно сканиране за всевъзможни гадости, ама с няколко програми последователно - примерно Ewido Security, Spybot S&D, Avast и Kaspersky (аз съм го правил с тези програми и в този ред; има и много други, потърси из форума - има доста писано) и гледай дали ще излезе някое зайче от тръните ;)
Мда, след един такъв пач, и при мен се получи същото. Скапва файловете на вин-а. Оправих го с repair от бувтащия диск на XP-то.
Доколкото разбирам щом иска активация говорим за Win Xp Home Edition? Защо не си сложиш направо Profesional Edition и не си решиш проблема с пача? :undecided:
Slaker, що говориш глупости, и Про-то има активация, ако е corporate edition тогава няма.
Това ми се е случвало много пъти, когато сложа кофти драйвери!
Опитай следното:
На My Computer дай properties, отиваш на advance->Startup and Recovery или нещо подобно.
Махаш отметката на autorestart и правиш каквото ти трябва.
После кажи какво се е получило!
Цитат:
Първоначално публикувано от Djniki
Това ми се е случвало много пъти, когато сложа кофти драйвери!
Опитай следното:
На My Computer дай properties, отиваш на advance->Startup and Recovery или нещо подобно.
Махаш отметката на autorestart и правиш каквото ти трябва.
После кажи какво се е получило!
Така е, но после директно отива на син екран(ако не рестартне)