Re: помощ за преинсталация
Format C: и си "на чисто", като преди това си прехвърлиш всички ценни данни на друг партишън или на CD...Не забравяй да си съхраниш някъде и Bookmarks на браузъра и сейвгеймс, ако искаш да не почваш вс.отначало
първо кажи кой от всичките уиндоси искаш да сложиш
формат С-не иска да го направи.Незнам защо.
Имах отпреди два-диска.единя С и друг Д, 1-ия ми беше 15 а другия 5 гб.Аз направих формат на този Д-и сега не се въобще показва.като мислех че ще ми сложи гб-товете към С-ама сега изчезнаха* :huh: и ми останаха само 15-те.Искам всичко старо да му махна.
Искам да сложа XP-професионал ми пише.
Аудиото го оправих-като му намерих аудио драивер за тази марка комп.-това е малко напредак-/благодарение на Вас тук от форума-от стари теми търсих/
Pate чети Тук ако не ти стане пак нещо ясно свиркай
забравих да ти кажа,при тая инсталация ще затриеш всичко на диск С,затова преди да почнеш си копирай важните неща на диск Д
Мерси .
Така ми е по улеснено като е и с картинка* :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Dockera
Златни сте, ама тази страница не се отвара извън бг , ако го има на друго место ...
или* как да го сложа там в настройки на лан/за интернет опциите-кадето пише* :huh:
Ако става-идеално е -ако не... то се подразбира по картинките* :)
Защото, аз като почна да права прейнсталация-отивам на цедето и почвам първо с ключа-а то не боло така..