хм..... изчезна ми GDI32.dll?
  при стартиране на приложения ми казва че имам проблем с GDI32.dll?
Свалих си ново .dll - windows/sistem - обаче казва, че не може да регистрира библиотеката каквото и да значи тва. win 2000, с всички ъпдейти и сървис пакове
Моля, помогнете :undecided:

благодаря предварително
     Re: хм..... изчезна ми GDI32.dll?
  Пробвай по следният начин:

START -> Run...

и пишеш следното: regsvr32 gdi32.dll

Напиши после какво съобщение ти излиза.
  GDI32.dll was loaded, but Dll register surver entry pointnot found. Dll register surver may be not be exported, or a corrupt version of GDI32.dll may be in memory. Concider using PView to detect and remove it. 
................ не ми дава да го изтрия от winnt/sistem 32, a др. не го разбрах :RTFM: :081:
  При кои приложения ти дава, че имаш проблем с тази библиотека? Пробвай да преинсталираш някое от тях и най-вероятно то ще си насложи правилната версия на библиотеката и ще я регистрира.

Ако не стане така, ще търсим друго решение...
  everest (aida) многократно преинсталирах, вкл. с различни версии, но без резултат. Свалих една игра Clash'N Slash инсталира се, но не иска да тръгне изобщо заради gdi32.dll, preinstalирах с различни версии, трих след инстал трегистрите, но без резултат.
  Опитай да си инсталираш Windows2000-KB896424-x86-ENU.EXE, като че ли подменя GDI32.dll.

10х, до тук добре-инсталирах и като че ли подмени библиотеките, но при нова инсталация на приложенията и стартиране казва следното:
the procedure entry point GetRawInputDeviceInfoW could not be located in the dynamic link library USER32.dll ????????
а, сега де..... :shocked:
  Чичко Google знае всичко, пич ...
 http://www.annoyances.org/exec/forum...00/t1055810169

Got it sorted, its d3d8thk.dll, on the DirectX 9.0 redistribution (dxnt.cab), there are two of these files. d3d8thk.dll and d3d8thk.w2k. Replace your current copy of this file with the d3d8thk.w2k version, changing the .w2k to .dll obviously. I suspect 9.0a has the same file format but doesn't properly choose the correct one to use, I can't be sure though as I did the Web Install. If you don't have this file then drop me a line and I'll email it to you. Jon... 

Що направо не пробваш да преинсталираш DirectX-са ... и не качвай DX9a, щото той правел мизерията, инсталирайки грешната верисия на d3d8thk.dll ...

:Super: 10x качих ДиректХ 9с и проблема се реши (бях с 9б)
Благодаря на всички за отговорите и помощта. :yahoo: