-
DivX Player 5 alpha
probvah tozi player , no kogato si pusna film i resha da prevurtq napred Playera izkluchva (izchezva). S windowsXP sam , pri vas imate li tozi problem .
Imam i oplakvane ot codeca DivX 5 , filmite mi zasichat kogato gledam s MicroDVD (s Divx 5) (ne e ot PCto). Inache s Playera na DivX 5 varvqt bez da sekat .
Drugo losho e che DivX Player nema podrujka na Subtitlels . Preporachaite nqkoi svesten Player det da bachka kato horata s DivX5 codec
-
DivX Player 5 alpha
Ami da taka e. Obache samo s filmi codirani s DivX 3.xx. S DivX4 filmi si bachka chudesno, daze ima i fast forward i rewind.
THE ONLY THING WE HAVE TO FEAR IS FEAR ITSELF!
-
DivX Player 5 alpha
i pri mene nasicha kogato e na maksimum CPU. Kogato go namalya s dve pozitzii vsichko e nated somo deto pada kachestvoto.
-
DivX Player 5 alpha
Абе тоя плеър е същата боза като предните версии...
-
DivX Player 5 alpha
zapisah RadLight 3.03 i usilih DivX 5 na max kachestvo , Procesora gree poveche , ama nqma zasichane s taq programka
-
DivX Player 5 alpha
RadLight naistina e mnogo dobyr samo da e po-now ot 3.03R3
-
DivX Player 5 alpha
Ne moga da razbera, zasto vse mi zabiva DivX 5. Zapo4vam da kodiram First pass za 2 pass avi i sled izvestno vreme (m/u 500 i 1000 kadyr) na VirtualDub mi dava gre6ka, a na FlaskMPEG prosto si zatvarja programata.
Njakakvi idei, zasto taka.
-
DivX Player 5 alpha
trastikata tozi problem ne se sluchva samo pri teb , ot codeca she e
-
DivX Player 5 alpha
С коя версия на VirtualDub си? С 1.4.9 нямам проблеми за разлика от 1.4.8 ...
-
DivX Player 5 alpha
Мда. При мен, обаче филмите не насичат. Но проблема с Nandub стои.
BROUGHT TO U BY MSAN
-
DivX Player 5 alpha
RadLight-а е супер, но защо не му хакнат още малко (даже много) настройки? Че така е много сухичък за разлика от BS Player-a
chavv, vjarno, 4e sym s 1.4.8. Ste probvam s 1.4.9. i pak ste pi6a ako ima problemi.
P.s. Razgledah forumite na divx.com i tam moderatorite syvetvat da se pravi 4ist install na Divx5, ina4e ako se slozhi v/u 4.xx pravil problemi posle.