-
oshte edin nt4 problem
I az imam problem, ne 4e e neshto speshno ili seriozno, no wse pak da pitam :). Zna4i sled instalirane na XP i premahwaneto mu po-kysno ne moga da se wyrna kym NT4. Po wreme na instalaciata, sled kopirane na failowete i pyrwiq restart, kogato se zarejda nt4 mi dawa sinio ekran4e s INACCESSIBLE_BOOT_DEVICE. XP-to e likwidirano uj izcqlo - prezapisal sym mbr-ra i boot record s sys i fdisk/mbr. Wednyj daje iztrih s PQMagic c: i go syzdawoh otnowo, no dawa syshtata greshka. Low level format sigurno shte reshi problema, no imam dosta informacia i niama kyde da q prehwyrlq. Iska mi se pak da probwam nt4,no zasega bez uspeh. Oswen towa problemyt ne e w harda ili neshto podobno, zashoto predi xp bqh s nt4 na syshtiq hard (western digital 20gb 7200).
towa we4e go pisah w temata na svetliof, no po-dobre da e w otdelna
-
oshte edin nt4 problem
На какъв Partition си? ако си на NTFS сигурно това е причината - NTFS-а на ХР-то е друга версия.
в никакъв случай не си форматирай диска!
-
oshte edin nt4 problem
w na4aloto bqh s ntfs, a polse go mahnah, zashtoto wse pak e wersiq koqto nt4 ne poddyrja, no towa ne reshi problema. Dnes poglednah w msdn-a i se okaza 4e ima dosta wyzmojnosti za tozi problem edna ot koito e i razmeryt na harda. Ako nastina towa e pri4inata, to trqbwa da syzdam partition po-malyk ot 500mb i da instaliram nt tam. Mislq 4e sym probwal i tozi wariant bez uspen, no ne sym siguren. Zasega shte karam s xp, 4e dnes go instalirah i we4e mi pisna ot instalirane na windows.
-
oshte edin nt4 problem
NT4 se instalira na fat16. Razmera na diska moje da dostigne do 2.3 Gb pod tazi fs.
Osven s fat16, Nt4 raboti i s NTFS.
Fat32 ne potdarja, osven ako ne se instalira dopalnitelen driver, no vapreki tova systemata triabva da e instalirana ili na NTFS ili na Fat16.
*_║__
/___/
***┼
http://www.UniBG.org
<font color=blue><u>#longhorn</u></font id=blue>
-
oshte edin nt4 problem
winagi sym go slagal na fat16
-
oshte edin nt4 problem
Обикновено тая грешка се появява когато boot-дискът е на scsi или на ide, но с raid контролер, и не му е зареден драйвер (с F6 по време на инсталацията).