Дразнещ проблем с FireFox
Здравейте,
имам следния проблем. Когато реша да изтегля нещо с FireFox версия 1.0.7 и ми се отвори download manager-a "лисицата" забива за 3-4 секунди. Тогава не мога да превключвам даже и табовете. За втори път я инсталирам днес - същата работа. Процесора се товари на 100% за няколко секунди.
Някой срещал ли е подобен проблем?
Операционната ми система е Windows ХР with Service Pack 2
Re: Дразнещ проблем с FireFox
Изключи показването на Download manager-а (това не пречи на дърпането на файлове) и виж дали пак се проявява това 'забиване'.
Tools >> Options... >> "Downloads" >> махни отметката на "Show Download Manager when a download begins"
Цитат:
Първоначално публикувано от BerkStock
Изключи показването на Download manager-а (това не пречи на дърпането на файлове) и виж дали пак се проявява това 'забиване'.
Tools >> Options... >> "Downloads" >> махни отметката на "Show Download Manager when a download begins"
Това върши работа, но е дразнещо, когато не виждаш колко остава до края на download-а
Цитат:
Първоначално публикувано от Nedko
Това върши работа, но е дразнещо, когато не виждаш колко остава до края на download-а
'Ми за тая цел си има plugins: кеф ти Download Statusbar, кеф ти Download Manager Tweak... ;)
Лично аз предпочитам първия от двата.
...кеф ти Ctrl+J и си гледаш....
Пууу момчета златна работа сте вие :Super:
Оправих се :Drinks: