1 Прикачен файл(ове)
Проблем с инсталация на принтер
Принтера е HP Officejet 4215 и когато тръгна да го инсталирвам ми показва скрееншота който съм атачнал.
Някой имал ли е подобен проблем и как го е разрешил. Интересното е че този принтер го бях инсталирал на същия компютър, но се наложи да форматирам Уин-а, и от там насетне не можа да се инсталира. Опитвал съм и с последните драйвери от сайта на НР и същите драйвери с които работеше преди формата.
Някой има ли идея къде мога да търся проблема?
Re: Проблем с инсталация на принтер
Опитай да цъкнеш на Browse и да му посочиш папката с драйверите за принтера. Трябва да имаш .inf файлове, ако ги нямаш, разархивирай .exe-то от сайта на HP. Друг вариант е да му посочиш инсталационният диск на Windows - там има драйвери (подозирам, че ти са необходими драйвери за USB Printing support, особено, ако не си инсталирал такива за дъното).
Проблема е че ако натисна Browse нищо не се получава. Би трябвало да се отвори нов прозорец и да му посоча от къде да си вземе тоя файл, но не се отваря. Опитах и като написах пътя до диска с драйверите в дроп даун менюто и пак не става. Сложил съм и драйверите за USB Printing support. Ще опитам както ми казваш с принтерските драйвери от инсталационния диска на Уин-а, макар че мисля че няма да се получи щото опитах и тези дето са по default в Уин-а.
В краен случай можеш да цъкнеш с десният бутон на мишката върху .inf файла и да избереш Install, но проблема обикновено е да избереш точният файл...
Опита ли да добавиш принтера в Control Panel? Add Hardware - Have disk и т. н. т.
syjaliavam 4e pisha na latinica no ne sym si slojila v momenta flex type a pisha na foneti4na.
Probva li da instalnesh printera pri izklu4en kabel USB, niakoi printeri na HP se instalirat samo pri izklu4en kabel, taka e s moia printer HP1320PS, pyrvo ka4vam softuera i posle vklu4vam kabelite ina4e moje cial den da si 4akam.